Lempeng cecah Sardine made by Adyva =)
Salam 1 March u olsssssssssssss....
macam mana dengan permulaan bulan baru hari nie!
fuhhhhhhhhhh kejap jer dah suku tahun kan!
ok.....
sapa terliur tgk pic di atas!
angkat tangan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~ hahahahahhaXD
Adyva sampai seru nak memasak u ols!
gegeh balik kerja beli tepung gandum!
gegeh balik kerja beli tepung gandum!
apa lagi dok godak2 la wat lempeng!
tengok2 sardin malam semalam ada lagi kan!
terus la lincah~
bahan2nya :
Tepung, Air, Garam, Telur sebijik
agak2 jer la kuantitinya.....
then blender!
bagi sebati~
waaaaaaaaaa........apa lagi~
mula la xtvt melempeng!
hahahahXD
ok la ols......nnt kalau adyva masak2 lagi adyva update ye!
daaaaaaaaaaaaaaa....
terliur ! yuyu minat gile ngan lempeng. sedap ~
BalasPadamsamalah! heheh~ try u plak buat!
BalasPadamsardin tu kalau pedas, boleh buat gua terangkat kening sampai siling la wei!!!
BalasPadam