Isnin, 1 November 2010

::MY DREAM's::


hye2.....JUMPA lagi kalian ya...
hari nie 1 NOVEMBER 2010....
hari pertama dalam bulan ke sebelas dalam kalendar...harapan adyva semoga kalian semua menjalani tahun 2010 ini dengan bahagia sekali...walau apa pun rintangan yang datang kalian tetap tabah...
ok lah...KALI nie adyva nak bercerita tentang MY ART's WORK...
hahaha..ORANG KATA bakat yang terpendam jangan di persiakan,
MINAT yang datang perlu di REALISASIKAN dan diterjemahkan dalam bentuk yang ORANG BOLEH NAMPAK ataupon dinamakan SHOW OFF..
hehehe..bukan apa u ols....saja nak bagitahu yang adyva juga boleh buat apa yang di inginkan dan di angankan..betol x?????

seperti LOGO diatas,...ianya MEWAKILI MINAT adyva dalam berjinak2 dalam industri perniagaan..ntah kenapa..sejak kebelakangan ini adyva seperti minat nak mengusahakan sebuah syarikat EVENT MANAGEMENT
syarikat tu nanti akan mengendalikan majlis2 seperti PERKAHWINAN, PERTUNANGAN, BIRTHDAY PARTY, KENDURI POTONG JAMBUL,dan apa jua yang berkaitan dengan MAJLIS...

so, sebagai langkah permulaan berjinak-jinak dalam bidang EVENT MANAGMENT nie adyva mulakan dengan membuat KAD JEMPUTAN PERKAHWINAN yang menggunakan branding ADYVA...
hehehe...ADYVA VOGUE CREATIVE DESIGN SDN BHD....fuhhhh nama x hengatttttttt...
kau ada????YOU HAVE???
hehehee.....xtahu la kenapa..adyva suka sangat dengan nama tue,,,
mungkin SATU HARI nanti ianya akan terlaksana dan BRANDING ADYVA itu akan mekar keseluruh pelusuk MALAYA..waaaaaaaaaa



inilah die KAD JEMPUTAN yang telah siap di edarkan kepada tetamu2 di BATU PAHAT..kat ini telah di tempah oleh NOOR MAIZA BINTI MAZLAN...rakan sekerja adyva...
sebenarnya bukan dia yang nak kawin tapi abang die yang nak kawin, SO si Myeza nie pon ala2 nak SPONSOR la kannnnnnn kad jempotan,..hehehe
apapun inilah hasilnya yang pertama..
so kepada yang bermunat SILA tempah dengan adyva JIKA mahukan kad yang berKOS rendah simple dan menarik!~...
INSYAALLAH kalau xde aral melintang adyva akan dapat satu lagi tempahan awal tahun depan juga dar kawan satu tempat kerja
hehehee.....kadang2 tu la u olssss..kita kena SHOW OFF gak benda2 mcm nie.,..
kalau x orang x nampak
hehehehe

hah nie la di gambar dari dekat dan menyeluruh pasal kad jempotan perkahwinan yang pertama adyva buat~..ok x?/
yang penting BRANDING tue kena ada
siap email u olsssssssss
mana tahu ada secret admire ker
hehehehehehe

gambar di atas nie plak adalah gambar KAD UNDANGAN ke OPEN HOUSE boss adyva..
die tempah ngan adyva...hehehhee
masa nie OPEN HOUSE HARI RAYA...
die nak simple kad untuk jempot kawan2 dan CIKGU2 anak2 dia
hehehehe

SO itulah die u ols...
CITA-CITA dan impian adyva skang nie
nak ada sebuah COMPANY event managment...
insyaallah satu hari nanti akan terlaksana~