Jumaat, 24 Februari 2012

Adyva = Mr PRESIDEN @ SCHJB Annual Dinner =)

Haloooooooooooooooooo.......
Salam semua~....
suka x tajuk ENTRY kali nie~
Adyva nak habaq kat semua~ Adyva sebagai Mr Presiden u olsssssssss....
After Puan Zaireen berhenti kerja......
mereka semua sepakat memilih Adyva sebagai PRESIDEN~
Adyva terima dengan hati yg terbuka dan cuba buat yg terbaik u ols~...

Alhamdulilah....walaupon pada mulanya amat berat tugasan yg di beri dan perlu di galas
tapi dengan berkat doa dan sokongan semua commitee dalam menjayakan annual dinner 2011 ini mendatangkan hasil yg bukan sahaja memuaskan tapi memberi IMPAK yg besar dalam penghasilan EVENT utk satff SCHJB semua!

TAHNIAH kepada semua yg terlibat~...
Adyva melihat EVENT kali ini adalah yg terbaik dalam sejarah SCHJB.....
dengan kehadiran EMCEE yg vogue malatop dan berpengalaman dalam mengHANDLE majlis!
performance dr pihak luar (paperdoll) dan semua department
mencantikan lagi malam gemilang ini~...

p/s: macam mana GAYA Adyva selaku Mr Presiden malam annual dinner nie~
ok x dgn busana simple puteh Biru nie~....
mix and match jer u ols~

Bertindak sebagai PRESIDEN, Adyva kena beri ucapan sepatah dua kata.....
dengan SKRIP yg ringkas dan tambah2 secara spontan.....
xamek masa yg lama pon!
semangat u ols masa nie!
gegeh sangat!
control macho~
gitooooooooooooooooooooooo!

memula tu ada ketaq2 la jugak kan
tapi control dan semuanya berjalan lancar!
hehehehehXD

sebagai presiden adyva memenangi LUCKY DRAW tempat kelima
berupa VOUCHER penginapan di RADIUS INTERNATIONAL HOTEL KUALA LUMPUR~
waaaaaaaaaaaa....

Mr Presiden menyampaikan CENDERAMATA kepada HM, En Shaiful Azman Ismail...

Mr Presiden menyampaikan CENDERAMATA kepada GM, En Rozaidi Ramli

Bergambar bersama HM~
amboiiiiiiiiiii posing ke perli??/
hehehe~

semua COMMITTEE yg terlibat!
thanks u ols~

GAMBAR kenangan!
thanks again~

lepak2 sebelom acara bermula!

candid2 u ols~

sekian saja!
tggu next entry ya!