Sabtu, 23 April 2011

Seharian di Kuala Lumpur !!!

Salam mesraaaaaaaa u ols~..
sorry u ols....lama x update dah bersawang dah nie!...
ok..KALI nie maseh dlm MOOD utk bercerita pasal adyva g KL last 2 weeks...
hehehXD..
si KZ nie baru upload pic...so copy paste jer la~...
tQ kz~...

hah....SENTAP x tgk pic atas tue...
mampooooooooooo korang nak letak KAKI mcm tue dlm PANGGUNG WAYANG????
i ngan kZ jer mampoo buat!..hahahah~..
masa nie FIRST DAY TANYANGAN SENJAKALA arahan AHMAD IDHAM~
tgk kat TGV KLCC jerks u ols...
lepas adyva hbs interview...
trus la ke HUKM dan ke KLCC...
mcm dh lama x melepak di sana kan~

bg we ols OK LA jalan cite tue~...yg penting SOUND SYSTEM die masyukkkkkk...
audio sedap!...cerita BIASA tapi teknik seram tue menjadi la~..
yg penting nak tgk ZAHIRIL AZIM and LIYANA JASMAY u ols!>.
mantap~....


dah hbs tgk wayang...we ols dahaga plak!...
pekata g MCD~...beli ice cream jerks!...
yg perasa manggo tue!..sedap!
duduk plak kat cafe kat KLCC tue kan~...ala yg bwah wayang tue!..
bergambo la we ols..hahaha..tu la gambonya!

lepas tue we ols plzn nak jumpa beberapa TEMAN yg di KL nie after mereka hbs kerja!...
so adyva ngan KZ g la ke Cold Storage!...teringin nak makan salad~...
menu diet kekdahnya!..hahaha....so jumpa Syafiq Sayang kamu Dan HAFIZ di situ je...
hehehhe......dah hbs bual2 bergelak ketawa....
plann terus ke SECRET RECEPI KLCC~

si baju belang tue la SYAFIQ SAYANG KAMU nama dalam FB
atai short formnya SSK~....
nice to meet u SSK...hehehehe

yang sebelah Adyva tu la HAFIZ...
regular guest Adyva masa kat JB ( masa dgn company lama)
so we ols still keep in touch~..
beberapa hri lepas birthday die!..wah~...

p/s: adyva mmg suka BANANA MILK SHAKE tue!..
kalau ke SR mmg WAJIB Order ya~...

gelak ketawa mmg SAKAN!...
xtahu la sapa mak hayam nya tue!...kz kot~...
xpon SSK...
adyva??? OMG....i behave jer sepanjang masa okey!
hahahahahhaXD
walauponnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!...
xingat dunia nie,...xsedar yg ada indian kapel kat sebelah!
hahahahXD
ADA AKU KESAH
maaf ye.....saya mmg mcm nie~...lalalalalla

BTW thanks HAFIZ.....
next time dtg JB calling2 ye..ley saya membalas pula...hehhee
maybe kena tukar lokasi nnt..hehehe
ke tempat baru saya berkhidmat!
wah~...

p/s: duduk2 bersembang + makan2 sambil tunggu Que Hariz Khan smpai...
sian die blk keja lmbt.....ada poco-poco katanyaaaaaaaaaaaaa!..hahahhaa

nie plak di SETAPAK
bawah LCA Arezo.....teman2 die makan..
melepaskan rindu kekdahnya!...
kan arez kan!
doa2kan ady ye~...

ok u ols.....nnt kalau ada pic2 HOT adyva masukkan lagi ye!..hehehehe
sekian kali nie...

daaaaaaaaaaa...