Sabtu, 4 Disember 2010

::CORAT-CORET di OUM::

hye2 semua....SALAM MESRAAAAA....
hahahahXD..bukan apa u ols....
ENTRY kali nie adyva update pasal dah dekat TARIKH nak final exam bagi semesteri September kali nie....ini merupakan Semester ke 8 adyva di tahun keTIGA ini...
part time study nie adyva buat di OPEN UNIVERSITY MALAYSIA cawangan JOHOR BAHRU.

Pic nie dah lama u ols..
kalau x silap masa SEMESTER MAY 2009.....
masa nie subject ENGLISH FOR ORAL COMMUNICATION...
yang merupakan subjek WAJIB AMBIL.....
alhamdulilah adyba dapat B ok untuk subjek nie...hehehehe

inilah dia CLASSMATE adyva....AIDA, ADY, IDA, SHIDA ...
hahaha..nama terbalik-terbalik boley dapat nama yang sama!!~..kan..
mmg happening la kelas nie.....
enjoy~....
GAMBAR nie diperolehi dari SHEDA HM...hahaha..
die yg dok belakanga dyva dok candid picture la apa lagi!~..
bgs gak u ols....ada gak pic2 candid nie..

pic nie plak masa SUBJEK ...............xingat!..
tapi yang penting subjek nie masa semester 2009..
hehehe....
masa nie tengah discussion about pembentangan!!~
subjek english~..hahahaha
kalau x silap masa nie nak wat ala2 MEETING~...
tajok dah diberi tapi kena gak discuss apa nak ckp!~
alhamdulilah semua berjalan lancar!!~...

pic nie masa TAMAT kelas KEUSAHAWANAN....
dengan TUTOR en RAZAK...
sebelom nie en RAZAK menagjar MATEMATIK PENGURUSAN~...
dapat B gak adyva utk subjek tue!~
xde la teror mana pon!~
tapi ok la........nak tengok pic lagi??
jom~.....

hahahahXD
xde keja bergambar la...
2009 memang adyva banyak SEKELAS dengan aida & ieyda....
xingat masa nie kelas apa....
hurmmm...yg penting kalau sama jer mesti subjek wajib OUM~..hehehe

oit AIDA...
seriuosnya MUKA kau!!~..hahaha...
xper..aku sempat candid nok...hahaha.
masa nie kelas english gak lau x silap!~...xpon kelas account!~


nie la adyva & Aida..
kami amek satu course yang sama
HOSPITALITY MANAGEMENT......ok la kan
next year dah masuk tahun ke EMPAT~..
insyaallah kami akan sama2 grad nnt~
hehehe..DOA YANG TERBAIK buat kalian~>.
GOOD LUCK u ols~