Isnin, 2 Januari 2012

Meaning of MY NAME~

salam u olssss....
Adyva main2 FACEBOOK nie kan tetibe ada satu application nie pasal makna2 nama kita~
adyva pon try la......nak tahu apa adyva dapat????
nie ha maknanya~
1- Adyva try la tulis nama ADY ADYVA nie kan~ selalu org panggil Adyva jerks.....jom tgk apa maknanya!

aduhai........nak share kat sapa ek feeling nie!
dah la suka sgt feeling2 nie kan~ walauponnnnnnnnnnnnnnnn
x dosa pon u ols nak feeling sampai ke langit sekali pon!
ada aku kesah!
tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kan!
korang kesah ke???
lalalallalalaXD
lantak korang la nak kesah ke x ngan feeling aku nie!
hehehehhehXD

p/s:lepas nie kena feeling sorang2 la gamaknya!

fuhh....makna MOHD ADI nie pon ley tahan sentapppppppppppp jugak kan!
xley nak SHOW OFF bagai~
matiler.....
then xley nak salah2 cakap...takot2 ada yg terasa hati nnt~
OMG~..maafkan saya kalau terkasar bahasa ye!

p/s:kena behave dan menjaga pertuturan seharian~

Family first~
of cozzzz u ols!......
yg nama ke tiga nie MOHD ADI IDRIS
siap nama bapak...of coz maknanya berkaitan dengan family~...
masa sekolah suka nama penuh nie
hehehhehe =)

ok la u olssss.....next entry tggu ya!