Khamis, 23 Disember 2010

:: SEHARI di Sepang GOLDCOAST, MALAYSIA:: [ Part 2 ]

jumpa lagi u ols...PART 2 menjelma~>.
kalai nie ENTRY pasal kawan2 plak
GELAGAT kawan2 adyva di GOLDCOAST nie
hahahaXD...semua excited giler dah~...
teringin nak merasa RESORT MEWAH~
walaupon hanya di HADAPAN saja TAPI dah cukup menterujakan!!!~...
let's kita tengok gambar2 adyva!!~.

Idea Creative MUNCUL!!!~...
nie lah hasilnya~>..
gambar di CERMIN BULAT kat selekoh dalam kawasan resort!!~
menjadi okey!!!~hahahaha....
pastue WE OLS ramai2 bergambar kat sini!!~...
GAMBAR di belakang adyva tue adalah LOBBY Resort nie...
open air kekdahnya u ols....NICE la...
sesuai dengan Imej resort nie!!~

ini PICTURE PojiePooh dan Andy Andika~..
wah...POSE tetap maut tepi JALAN pon jadi!!~....hahahahaha.....
nie jalan nak parking keta~....sempat candid u ols~...

nie aksi2 masa menunggu kedatangan ERMA~...
jenuh pose...adyva suka CANDID pic2 mereka~..
cantik u ols....hehehehe....
nice pose~....
suasana tenang dan DAMAI jauh dr hiruk pikuk KOTA metropolitan!~
fuhh...mengasyikkan~

kan.....semua nak ikot adyva bergambar di CERMIN BULAT nie...
cantik x???
yang lain mana??hahahahXD...yang lain dah merambu meluruskan pinggang!~..
penat berdiri.....kita jer tetap lah GIGIH bergambar lagi~
hehehehe....

GOLDCOAST next Top Model....
yang mana satu u ols???
hahahah..agak2 mereka ada talent x??
of coz ada u ols....hah....
pilih2 nak yang mana satu!~

aksi bukan sebarang aksi!!~
KUMPULAN korang mampooooooo nak bergambao mcm nie??
aksi candid adyva tau!!~
hahahaa..mcm kanak2 RIANG yang baru balik tadika!!~
apapon u ols semua the best la~
sporting~....

yang nie xley nak berenggang!!!~
hahaha...matiler statment i kan~..
xper la asal u ols bahagia udah ler....

akhirnya MENUJU JALAN PULANG~..
setelah penat berjalan bergambar sakan....
inilah MOMENT yang terindah sebagai PENUTUP 2010~..
semoga kita bertemu lagi utk TRIP yang akan datang~