Ahad, 11 Januari 2015

review SIMPLYSITI DERMAGIC RELAXING MASK by Adyva


salam u olsssssss...
hari ni dengan bermalas-malasan di rumah selepas penat buat kerja2 rumah kan...
inilah masanya utk membelai diri!
waaahhhh.....

semestinya dermagic relaxing mask simplysiti menjadi pilihan Adyva!!
sebenarnya saya mmg dah lama menjadi pengguna tegar simplysiti ni..
tapi x pernah buat review!
boleh dikatakan Adyva menggunakan kesemua set lengkap dermagic ni tau!
alhamdulilah~ ianya sangat bersesuaian dengan kulit wajah Adyva!

Dermagic Relaxing Mask
Comforting, Relaxing Solution for youthful looking skin. Specially formulated with combination of Arbutin (from berries plant) and Advanced Hydro-Collagen to redefine your face by lifting sagging points to help maintain firmness and elasticity on your face and cheeks. This concentrated mask treatment also gives hydration while lightening dark spots and whitens skin more intensively
tak mahal pon u ols!! aritu sales kat Watson Adyva beli RM4.50 sahaja!! beli dan tempek di wajah! kalau ikot instruction kat belakang tu tempek dlm 20min la gitu! tapi after 20minit mcm x kering lagi so sambung la pemaikaian tu ikot suka ati u ols!! rasa berbaloi baloi gituh!
sampai tertidur-tidur di buatnya!!
ok lah~ apa kata u ols g beli sendiri kat watson dan rasai kelainnya!!!
Kekal muda di ambang 30an ni~ gitewwwwwww