Jumaat, 22 April 2011

HAPPY BIRTHDAY KZ.....!

HAPPY BIRTHDAY KHAIRULNIZAM KHALEED
semoga panjang umur dan di murahkan rezeki
semoga di limpahi rahmat dan kebahagiaan di dunia dan di akhirat.
semoga u semakin tabah dalam mengharungi liku2 kehidupan
dan semoga u semakin KERING dalam gelodak jiwa yg x stabil skang nie!
cewah~...sempat lagi tu PERLI kan~..walauponnnnnnnnnnnnnnnnnnnn~
HAKIKATnya~....kering KZ kering!

hye2 Salam Malam Jumaat u ols~...
waaaaaa...kali nie Nur Adyva buat 1 entry KHAS...
khas sbb Birthday KZ hari nie
22 April 1988~...waaaaa...

tepat 12 mlm adyva call kz..
masa tue adyva kat rumah kawan dgn Waz dan Icam Bandi~
then yg mengharukan Nur Adyva
bila KZ kata Nur Adyva adalah ORANG PERTAMA yg call die & wish birthday!
OMG terharu plak td~..wah!

dengar cite sambut kat ZOUK!...kelassssssss u ols
ada yg sponsor ker??
ke spedo jerk>>> ops~..amponnnnnnnnnnnn KZ ampon!.
wah~...
siap msg2 Nur Adyva lagi
(ye la mlm nie malam jumaat, esok Jumaat, so lebey afdal guna nama Nur Adyva kan!)

hah mai la dekat sikit nak habaq nie....
Kz siap msg adyva lagi ckp "ok la i nak sambung pelok2 nie"
haiyooooooooooooooooooooo~...matiler kz oiiiii~
kelas statment hang kan!....

ok u ols...sempenan Birthday kz nie..JOM ler Nur Adyva bawak tgk gambo2 Kenangan Adyva bersama KZ~...

LOKASI : PUTERI HARBOUR, Nusajaya, Johor
tgk la AKSI KZ tue...kalah artis POPULAR kan!...
hahahah~....si Zaki bertindak sbgai Photografer!..kelas kau kan~....
ada potensi KZ nie masuk HERO REMAJA ke, HERO MASKULIN ke
x pon Pencarian Wajah Lelaki yg kat Metro tu kan!
hahahahahXD

LOKASI : Sepang Gold Coast
nie masa WE OLS jalan2 makan angin kat sini on December last year!....
mmg sgt2 KENANGAN TERINDAH!
masa nie tgh2 hangat u olsssssssssssssssssssssssssssss (pjg ckit "S" adyva kali nie)
ye la kan~.....kemaruk bagai~...heheheh (maaf kz..lalalala)

Lokasi : Dewan Serbaguna taman Cempaka JB
masa nie KZ bersama Zaki dan waz serta Nur Adyva menghadiri
majlis perkahwinan Zack & Noly!
tetap IKOT Tema kan~..Biru Puteh!
waz tetap OVER...ye la,...TUKANG KIPAS PENGANTIN kekdahnya!
hahahahXD

LOKASI : Stadium Tertutup JOHOR BAHRU
waaa....u ols jgn ingat WE OLS g tgk Perlawan Bola sepak ke,
Ragbi ke, HOKI ke, DLL acara padang ye!..choyyyyyyyy
nie acara PENTAS okey
pertandingan ZAPIN peringkat Negeri Johor ok...
kalau u ols nak tahu KZ nie berJIWA kental lagu asli okey!
tahap tangkap LELEH u ols....gambus ghazal bagai kan!..hahah..ewahhhhhhhhhhhhhh~

LOKASI : Teratak Bonda Nur Adyva
waaaaaa....Time nie KZ and the geng dtg BERAYA ke rumah Nur Adyva!
waaaaaa....best sgt!..pas tue g laut TANJUNG LEMAN~
kannnnn~...

Lokasi : UNIVERSAL STUDIO SINGAPORE
memori terindah nie last year u ols
16 September 2010 kami ke USS nie!
sakan la bergambar!....nie la gambar Adyva dan zaki bersama KZ!...
yeah~

LOKASI : THISTLE HOTEL JB
waaaa...tgk tue~..WE OLS kalau ada apa2 program mmg IKOT TEMA!
masa nie Sambutan Birthday ADYVA la u ols
tema PUTEH SUCEYYYYYYYYYYY walaupon kan!
hahahahXD...kz THANK YOU SO MUCH dgn gambar2 nie semua k~..hehehe

Lokasi : Puteri Harbour Nusajaya JOHOR
nie la pic kami bertiga di sana!
KZ gegeh berjemur bawah matahari u ols!
sama ngan zaki...katanya LAGI gelap lagi CANTIK!
adyva?? gegeh la wat PROSES PEMUTIHAN KULIT
tapi nan hadoooooooooooooo~..g2 jugak ler....!
hahahahah....
Lokasi : LOTUN VAN Dataran Johor Bahru
makan cucuk2 kat sini la best~
cucuk2 tu STEM BOAT u ols...jgn pk lain!
plzzzzzzzzzzz okey!..hahaha
rasanya adyva xde gambar berdua ngan KZ...nie jer la yg ada!
hahahahXD..

LOKASI : THISTLE HOTEL JB
waaaaa.....you ols jgn ingat WE OLS 4 some ye!
mmg KEJI kalau pk mcm tue!
nie la namanya SESI PILLOW TALK paling kelassssssssssssss kat JB yg we ols pernah buat!
gegeh x g TDO kat Thistle hotel JERKS
di ULANGI sekali lagi....PILLOW TALK @ Thistle Hotel Jerks!...
waaaaaaa...
zaki je xde time nie!..heheehhe

Lokasi : Dewan Serbaguna TABUNG HAJI, Johor
masa nie bersama2 mengangkat KEK Perkahwinan 5 tingkat
hasil kerja tangan WAZ~...
(tapi adyva gak GEGEH letak manik2 segala bagai n cucuk bunga tue)
hahahahXd
janji HAPPY kannnnnnnnnnn~..

Lokasi : LCA, Taman tampoi Utama JB
kepada sesapa x tahu LCA tue menatang apa...
nie la die LCA Nur Adyva~
LCA tu short form kepada
LOW COAST APARTMENT okeyyyyyyyyy~....
cantik x??/
hahaha
kz nie kalau BLK JB mmg x sah kalau x tdo semalam 2 kat LCA Adyva nie
x cukup syarat g2 kan!
tapi skang lama dah die x tdo kat LCA Nur Adyva nie
tapi akan dtg HOPE bley luangkan masa ya~...

hah mcm mana u ols....cukup x bebelan adyva kali nie???
next time ley update lagi nnt~
entry KHAS nie pasal Birthday KZ..
kalau xde jgn harap la GEGEH adyva nak menaip!
BTW kalau u ols nak tahu....
KZ sedang membuka ruang ..... tapi nak TEST market org2 berbintang VIRGO!
wah~..adyva pon VIRGO kz oiiii~...hahahahhaha
matiler~...

ok la....rasanya dh banyak menaip dah nie!
To kz ; semoga lebey tabah ye!
doakan nur adyva dpt ke KL dan bersama u kelak!
heheh......ok la
HAPPY BIRTHDAY!
SELAMAT ULANG TAHUN
SELAMAT HARI JADI
ALLAH SELAMATKAN KAMU,
ALLAH SELAMAT KAN KAMU,
ALLAH SELAMAT KAN ISMITH ULAM RAJA...................eh silap la
ALLAH SELAMAT KAT KHAIRULNIZAM KHALEED..
ALLAH SELAMAT KAN KAMUUUUUUUUUUU.......

sekian~