Selasa, 18 Januari 2011

::CARTA FACEBOOK ADYVA::

hye semua....
salam dari HATI adyva ke hati u olsssssss semua!~...
kali nie adyva nak cite tentang CARTA KAT FACEBOOK yang kita ley tahu Top Friend's kita u ols
hahahaha........jom!

~MY TOP FRIEND's On FACEBOOK~

waaa....tengok tue...
tiap2 kali DIA jer yang TOP!
top ker die tue???ops.....(xde jawapan yang pasti u ols!)
hahahaha...
ok.....explaination tentang GAMBAR~

Tempat pertama di dahului oleh KHAIRULNIZAM KHALED....singkatan KZ...gegeh u ols!
die nie mmg kaki STALKER..tapi sejak berpunya nie.....SEPI jer la~
Tempat kedua oleh MYSARA MARIAM HADZIM!...waa...nie tetap maintain TOP 5 u ols~
yang nie dah hbs kat FB sambung sms plak!...
patutnya no 1 kau nun~..
TEMPAT ketiga oleh AREZ @ Que Hariez Khan.......miss u dear!..sejak2 pakai BLACBERRY nie asik BB jer la...xdenya nak on9 tgk wall kita kannn....
tempat KEEMPAT oleh ZAKI IKAIKA......singkatan ZK~hah stalker dalam SENYAP!
& tempat kelima oleh HASRUDY JAWAWI~....kelasssssss x..
penulis novel TOP 5 u olssss....hah mampooooooo???/

ok itu die 5 tangga ke teratas u ols....
jom kita semak CARTA 5 tangga ke bawah!...

di mulakan di tempat ke ENAM oleh MYEZA MAZLAN...
mmg kaki stakler tapi x berapa nak TERBAIK sangat la...hahaha..sebab EMOSI lebey!
ops~..
tangga ke TUJUH oleh DANIEL KHAIRI atau singkatannya DK....
lama senyap!....kdg2 jer on9...HOW???apa cite DK??
tangga ke LAPAN oleh ex-housemate adyva!,..WAZ REDUAN!...ok la nok....
ada gak TEMPAT dlm carta aku nie ha kannnnnnnn~...
tangga ke SEMBILAN oleh MOHD FAUZAN DALIK.....waa...jarang2 komen pon ley masuk carta!
ok la kannnnnnn~...
dan di tangga terakhir ialah cik EZAN~..aka BB....
BB nie kaki stalker gak~>.tapi malang no 10 u ols....xper usaha lagi ya~
hahahahhaa

TEMAN TERBAIKku~

yang nie plak carta teman terbaik...adeh~
ade gak mcm2 kat FB nie kan!...
jom kita lihat!
di tangga pertama tetap UNGGUL ZAKI ikaika u olssss...mantap di situ!
no 2 jatuh kepada adek adyva...MOHD ARIF NUR~...
waaaaaaa.....sejak bila jadi kaki stalker wall aku nie????
tangga ke TIGA ialah Que Hariez Khan aka AREZ....
walau jauh tetap stalker kan!
KZ jatuh di tangga ke EMPAT jerks???
kannnnnnnnnn...bz u ols..skang dh berpunya! kan!
tempat ke LIMA x dapat di kenal pasti~
no 6-MYSARA MARIAM
no 7 - Myeza Mazlan
no 8 - LESUNG PIPIT DI PIPI KANAN aka BEN
no 9- my cousin...NISHA SHARIF
dan no 10- my sister NUR AINA NABILAH~

waaaaaaaa...TAHNIAH u olsss