Selasa, 7 Disember 2010

::D' Terrace BBQ Steamboat::Farewell Salmiah Sulaiman::

SALAM u olsss....
ENTRY kali nie adyva UPDATE pasal malam td punya Majlis Makan2 di D'Terrace BBQ Steamboat
sempena meraikan MAJLIS PERPISAHAN HR kami
Puan Salmiah Sulaiman.......JOM kita ikuti gambar2 dan sedikit infoDIVA di sini~
hehehe.....


Malam tadi ( selasa 7/12/2010 )kita org semua plan nak buat FAREWELL/ JAMUAN makan utk HUMAN RESOURCES kitaorg PUAN SALMIAH SULAIMAN, so mengikut majoriti suara ramai kita pon decide untuk buat makan-makan di
D' Terrace BBQ Steamboat. Restoran steamboat nie menyediakan makanan ala buffet, dewasa RM18.90 & kanak2 plak RM7.90.
Restoran nie dulu sebenarnya Restoran Chismosa, tapi dah tutup ler..... pastu ganti ngn restoran steamboat nie ngn Restoran Malay Village sebelah nyer.

inilah AKSI kami setelah HABIS makan~..posing-posing dan posing!!!
hahahahaXD...kak sal ngan baby die....so cute!!!...

D' Terrace BBQ Steamboat nie tempat dia ok la, boleh tahan... Than makanan dia pon boleh tahan gak la . Mungkin sebab restoran nie pon baru jer beroperasi sejak 1/1/2010, jadi mungkin banyak lagi yg dia tak letak kan.
Tapi yg pasti deco dia cantik la (bahagian luar) dalam biasa jer......

Title: Photo Time after Eating
Picture By :: Ady Idris ( timing )
Editing By :: AdyvaPHOTO
Description::hah..dah penat makan bergambar la plak kan....masing2 posing TETAP nie...
hehehe..lagi bergambar bersama HR kesayangan~

nie plak AKSI 2 orang MY~
gelagat di meja makan u ols...

Picture By :: Ady Idris
Editing By :: AdyvaPHOTO
Desription ::sesi bergambar bersama HR kesayangan...
pose depan PINTU UTAMA D'Terrace BBQ Steamboat!

Picture By :: Ady Idris
Editing By :: AdyvaPHOTO
Desription :: sebahagian GURL yang hadir malam tdi...
meriah sgt la...~

Picture By :: Ady Idris
Editing By :: AdyvaPHOTO
Description :: LELAKI2 yang terhangat di pasaramn kekdahnya~
walauponnnnnnnn

::LOKASI::

Nie la LOKASI D'Terrace BBQ Steamboat nie~...
JOM u ols.....datang lagi ke mari~

yeahhh....