Ahad, 6 Mac 2011

::INVITATION Birthday Party!!!::

holaaaa........
apa habaq semua!...
sehat ka???
nie ha...Adyva nak Share ckit~...

awal2 pagi ahad nie Adyva dapat INVITATION kat FB~...
Birthday Party kak elly~
atau nama kat FB CHEMLLYS OMAR.....

p/s: PICTURE atas tue saja jer adyva CREATE cantik2...
nak masuk dlm BLOG kan!..kenalah GEMPAK u olssssss...
just copy paste je JEMPUTAN die tue!heheheh~

inilah die WAJAH Adyva bersama BAKAL Birthday GURL~..
hurmm..skang Adyva pening tentang TEMA la~...nak pakai apa ek???
ikot tema BACK TO SCHOOL u olssss....

kak elly tulis.....pakai kemeja puteh, seluar hitam atau skirt hitam!
adeh~...nak kena nmpak betol2 nie~...baru la GEMPAK kan!...

lagi best kalau ada AWARD BEST DRESS!!!..
ye la...Adyva kan dah pernah DAPAT AWRD tu u ols....of coz la nak dapat lagi!
so kena lah DRESS UP bermati-matian!!!...

so U ols ada suggestion x untuk Adyva??
ada masa 24 jam jer dr skang utk wat keputusan!...
miX and Match jerks la nmpaknya!...hehehehe


so....Adyva & Mysara akan penuhi jemputan ini~....
so u ols.....bley la bg suggestion kat Adyva ye....hehehe

sekian.....