Sabtu, 22 Januari 2011

::MEMORI ZAMAN SEKOLAH::

SALAM semua warga FOLLOWERS adyva!!!~...
yeahhhhhh....kali nie adyva nak HUPDATE entry mengenai KENANGAN ZAMAN PERSEKOLAHAN yang begitu byk MEMORI~.....
fuhh.....letak dlm BLOG nie bukan apa u ols..
almaklumlah...gambar2 nie semua x SAVE kat LAPPY~..
then senang nak bukak kat INTERNET nie~..kan....

OK ...adyva mulakan dgn LOGO~
nie la die LOGO sekolah terakhir adyva!..
SEKOLAH MENENGAH TEKNIK
KOTA TINGGI JOHOR
sesi 2001 - 2002
masa nie adyva amek jurusan KEJURUTERAAN MEKANIKAL..
waaaaa...mcm gerun jer dengar!
tapi azab u olssssss nk hbs kan~..MUJURLAH habis walauponnnnnnnnn!...

skang nie dah LARI jauh2 meninggalkan KEJURUTERAAN~...
jom tgk lagi gambar!

nie la die GAMBAR KELAS adyva masa TINGKATAN 4 PKM 2...
masih segar di ingatan GURU KELAS Adyva itu bernama
EN Md Yusof....
mengajar subjek BAHASA MELAYU
Beliau merupakan Guru Penolong Kanan di SMTKT nie ( ketika itew....)
duduk di sebelah KIRI beliau adalah KETUA KELAS Adyva~...
Arwah Mohd Izzat~ (al-fatihah)
& adyva berdiri di belakang GURU KELAS.....perasan x u ols????
seorang lagi RAKAN SEKELAS adyva yang telah kembali ke ramatullah ialah Norashida atau dlm FB namanya APPLE CARBONARA.....
duduk no 2 dari Guru Kelas~...
(al-Fatihah)

gambar nie plak masa TINGKATAN 5 PKM 2....
lihatlah keriangan kami~..
pic nie adyva xde ye atas sebab2 tertentu
( sebenarnya x ingat sbb Pic amek kat FB, Friendster )heheh~..
xper la..janji jalan ceritanya benar!...
kelas nie semua lelaki~...perempuan adalah 5 6 org jer~...
how???..nama pun kejuruteraan kan!..ramailah lelaki u olssssss......

nie plak rasanya gambar masa akhir tahun nak dekat2 SPM~..
semua budak2 PKM 1 - 3 dok sakan bergambar!...adyva xde gak dlm ini gambar ye...
mcm biasalah~..pic amek dr kawan2 yg rajin SCAN pic u ols...
hahaha..apepun gambar2 nie semua meninggalkan SERIBU kENANGAN TERINDAH!...
rindu korang semua!...

inilah yang paling adyva suka okey!..
gambar cantik dari sudut yangberbeza!...
fuhh~.....serious suka....
kalau korang PANDAI TEKA cuba cari dimana adyva berada!...
gambar nie rasanya di ambil dari tingkat 2....blok A..
bebudak PKM 1-3 dok gegeh wat sesi bergambar!..
seronokkkkkkkk~...

keadaan dalam kelas 4 PKM 2...
bergambar dengan PUAN RUKAMAH~..
cikgu subjek FIZIK/KIMIA lau x silap!...
dimanakan BELIAU sekarang???
sebab adyva nak sangat jumpa sebab adyva x suka subjek FIZIK la u olsssss....
tapi apapun adyva seronok belajar kat sini~..
semua kenangan..lagi2 kenangan bersama Arwah Izzat~.....(al-fatihah)

inilah pic kami wakil PKM2 semasa sesi REUNION pada
MARCH 2010 yang di buat di MY FRIENDS KEMPAS....
seronok sangat!
walaupon WAKIL PKM2 hanya 4 orang saja!
adyvaa tetap LELAKI tunggal u ols yang menjadi wakil!
hehehe...xper..nnt nEXT TIME REUNION kita plan & make sure lagi ramai yang dtg!

adyva DUDUK dan i apit oleh ( yan -tudung PINK )
Shira fauzi - tudung puteh dan berbaju kelabu tu (alamak lupa nama la)
amponnnnnnnnnn u ols.....sumpah x ingat nama...
kalau x silap nama die bermula dengan SITI~...
betol x???
sapa2 tahu ley beritahu ya!
hehehehe~

suasana masa REUNION di meja makan~
adyva amek dr kawan2 yg TAG pic di FACEBOOK u ols...
ini jer la yang adyva JUMPA~....


p/s:seronok kalau duduk mengimbau kenangan lalu~
kenanagna yang hampir 10 tahun lalu tercatat indah di setiap memori KITA semua~...
semoga kita di ketemukan lagi~
insyaallah~