Isnin, 21 Mac 2011

HAPPY BIRTHDAY ISKANDAR AHMAD


...salam u ols.....
kali nie entry adyva entry KHAS buat kawan adyva!
Saudara Iskandar Ahmad.....
(sebenarnya x tahu nak update apa!)
tp x salah kan nak update pasal birthday seseorang kan!

ok u ols...nak cite sikit tentang gambar2 nie....
yang nie pic semasa KAMI buat survey untuk FAMILY DAY J.A Venture
yang diadakan di Mount Austin Golf Resort~..
masa nie dok dtg discuss and snap2 pic la.....
gambar nie kat tepi kolam renang ok....

pic nie plak ketika kami berkelah & mandi manda di Tanjung Leman dan
kalau x silap dtg beraya umh adyva kat Mersing...kira dh hujung2 Syawal la gitooo lau x silap...
pic atas pokok!!...kau org mampoooo nk panjat pokok???hahahaXD

nie la die pic Iskandar atau nama di FB = GAGAK PUTEH
putih x???/hahahahahXD
si Mysara plak panggil Is Ketam!!!....(adyva pon x tahu dr mana dtgnya kETAM tue!)
layannnnnnnnn......
yang penting walaupon berjemur bawah matahari die die x jugak gelap!
adyva nie..seminit jer berjemur dah rentung u ols!
naseb ada SIMPLYSITI~
waaaaa...katanyaaaaaa....

inilah dia Sang Juara Keseluruhan Bowling Tournement
dan pemain terbaik masa Family Day JA Venture Holding u ols....
WAJIB la adyva sebagai Penagacara kan bergambar dengan pemenang!
hahahahXD.....

ok To :
Iskandar Ahmad...
Adyva ucapkan SELAMAT HARI JADI, HAPPY BIRTHDAY to you...
Semoga panjang umur , di murahkan rezeki, di panjangkan usia,
dapat jodoh yg terbaik dan berjaya dalam mengejar cita2...
i wish u GOOD LUCK and God Bless u~...

sekian.....

p/s: Is..sorry xde hadiah...tapi ENTRY nie sebagai hadiah buat kamoo~...
terimalah~...hehehehXD