Khamis, 1 Mac 2012

Lempeng cecah Sardine made by Adyva =)

Salam 1 March u olsssssssssssss....
macam mana dengan permulaan bulan baru hari nie!
fuhhhhhhhhhh kejap jer dah suku tahun kan!

ok.....
sapa terliur tgk pic di atas!
angkat tangan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~ hahahahahhaXD
Adyva sampai seru nak memasak u ols!
gegeh balik kerja beli tepung gandum!

apa lagi dok godak2 la wat lempeng!
tengok2 sardin malam semalam ada lagi kan!
terus la lincah~
bahan2nya :
Tepung, Air, Garam, Telur sebijik
agak2 jer la kuantitinya.....
then blender!
bagi sebati~

waaaaaaaaaa........apa lagi~
mula la xtvt melempeng!
hahahahXD

ok la ols......nnt kalau adyva masak2 lagi adyva update ye!
daaaaaaaaaaaaaaa....