Isnin, 20 Disember 2010

::MAJLIS PERTUNANGAN ARIF & MIRA::

SALAM u olss.....waaaaaa...RINDU BANGAT setelah beberapa hari x UPDATE blog kan!!~
rasa mcm satu KETIDAKSEMPURNAAN dlm hidup!!!~..hahaha
NEW ENTRY kali nie nak cite pasal MAJLIS PERTUNANGAN ARIF & MIRA...
adek kepada ADYVA~....hahahaha...
LIHAT pic di atas....AKSI SPONTAN kekdahnya!~..
xde dalam PLANNING weeding planner adyva PON!~
adeh...xper la u ols..janji GEMPAK kan~....pastue tepukan dan sorokan dari TETAMU dan seluruh family!!~...waaaaa.....
Selesai acara perbincangan......adat NOGORI ( ada perpatih kekdahnya)...adyva pon x berapa nak paham sangat la u ols....janji SELAMAT udah ler...hahaha~...
bertemu plak ngan ADAT JOHOR a.k.a adat TEMENGGUNG kan..
kepada sesapa YANG x tahu SILA tengok BUKU sejarah okey..
xkan adyva nak BUKAK kelas SEJARAH plak!!!~...kan!~..naseb korang la kalau x tahu!~..hahaha
PICTURE nie masa UPACARA menyarung cincin MERISIK dan CINCIN TUNANG~..
2 dalam 1 u ols..jimat masa dan tenaga!~
kannnnn~...hahaha...
serba PINK Bonda Adyva~>.merah gitoo~...

cantik x EDITING nie??/
waaaa...kalau nak amek adyva jadi PHOTOGRAPHER bley la panggil u ols..
hahaha..satu ROMBONGAN adyva bawak~....

SAPA la nak SHOW OFF h/p nie kann..mcm die sorang ada HP!~..aduhai...
nie la aksi2 pasangan masa sesi bergambar~..
hahaha...MINI PELAMIN tue very nice ...then mira plak berkebaya KUNING dan berkain BATIK JAWA....hurmm..
nak ikot ala2 JOHOR ker??hehehe..
xper janji cantik...
nnt MAJLIS kat JOHOR kita wat konsep JOHOREAN k....
tungguuuuuu~...lalalala

uit...
mana bley GURAU2 senda u olsssss...
dalam majlis plak lagi....
hahaha..biasalah kan ikot peredaran zaman...
KAU ADO???
kan~..dok senyap2...lalalalal
inilah DIA rombongan sebelah PIHAK LELAKI...
pak Long Adam sebagai KETUA Rombongan di samping ADYVA sebagai weeding planner malatop!!~
hahahahahXD....nie semua KAZEN2 adyva....
dr Kanan...Anah, Dr Nisha, Pak Long, BONDA, Adyva dan Hawa...
wow...lihatlah HANTARAN2 yang mereka PEGANG tu..
konsep DALAM BALANG u ols...hati2 tau...
puas adyva MEMBALANG dari JOHOR ke KL~>..
singgah USJ sesi cucuk2 bunga!~..hahahaha
kalau jatuh sebalang...patah la ati adyva nak membalang kat mana kan!
apapun thanks kepada yang MEMUJI~..
nantikan ENTRY pasal hantaran sahaja k...
nie la die LONGGOKAN HANTARAN dari pihak PEREMPUAN dan pihak LELAKI~..
disatukan di tengah2 rumah~...

gambar beramai2 dengan BAKAL MENANTU...
family baru x lama lagi...
hahaha..nie baru TUNANG~..belom kahwin~,..
Fuhh...SELESAI sudah majlis nie...
TAPI tetap la SOALA2 berbau PUAKA, panas, pedas sampai terkelu nak menjawab u ols...
BUT adyva tetap senyum dan jawab dengan RILEX...hahahaa
masa belom sampai, JODOH xdtg menjengah dan ADA KE YANG NAK ADYVA nie??
tahan ker dgn kerenah adyva??
waaaa...HIGH MAINTENANCE u olsss..
mampoooooooooooo korang??
kannn..so LEBEY baik sendiri SOLO~..
hahahaha
ada...adalah u ols...
kalau xde pon xper la...
kannnn
JANJI masyukkkkk dan gumbira~...
lalalalallalalalalala