Sabtu, 13 Ogos 2011

Adyva Order Kuih Raya ala2 English gitooooo....

Salam u olssssssssssss.......
hari nie dah 13 Ramadhan kan~.....dok belek2 FB nie nampak lah posted by ZARRA BAKAR from BONDA BITES~....
erk.....KUIH RAYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ye u olssssss...kuih raya belom tempah or beli lagi~
terus LAJUUUUUUUUUUU la adyva CHAT ngan Kak Zarra nie...naseb menyebelahi ok~
walauponnnnnnn TARIKH ORDER dah TUTUP...tapi demi Adyva Kak Zarra sudi menerima tempahan!!!
waaaaaaa...THANKS Kak Zarra Bakar~

adyva ingat pesanan my mum
"bang...tahun nie jangan beli kuih banyak2 sangat, nnt x habis"

so adyva x beli banyak pon~

just beli 2 jenis 4 botol jerks~
means....2 BOTOL utk My Mum laaaa....
then 2 Botol lagi utk adyva la~....

mana la tahu kan ada KAWAN2 dtg beraya ke TERATAK ADYVA nie kan~ at least adalah kuih utk di jamu~
so boleh la SHOW OFF kuih dr Bonda Bites nie~...wah!
malatop kuih ala2 English Style nie! TEMA sangat!

yok tengok kuih apa Adyva Order!

nie yang pertama nama cookies nie ALMOND AVEO
Adyva dah order Tahun lepas~ mmg SEDAP~ tu yg tahun nie order lagi!!!
sumpah next year pon akan order lagi! hehehe
HARGA???? pe kata u ols PM kak Zarra Bakar atau di Bonda Bites

LINK di bawah sekali~..

second nie plak cookies ITALIAN PUMPKIN
waaaaaaaaa.....sangat2 italy kan! maka merasa smpai ke MILAN~ walaupon
kat MERSING jer beraya! hehehehehe'
janji aku ada~ kau ADA?>???
nan adooooooooooooooooo kan!

ok nie LINK FB kak Zarra Bakar & Bonda Bites
sila2 layari ye~ manatahu berkenan nak order kan!



ok u ols....jumpa lagi di next entry!
salam Ramadhan!