Ahad, 17 April 2011

TERKANGKANG Dalam Bus!!!!

hye u ols....
salam berhujung minggu~....waaaaaa....
apa cerita sekarang>??
makin lama TAJUK ENTRY semakin panas kan!..
mampoooo??/
tetibe gambo bus??/ nie la u ols...
Adyva nak habaq nie....
aritu kan adyva g KL~..(sila stalker FB Adyva ye)....u ols kan mmg kaki stalker!..
erk....amponnnnnnnnnnn~....

so berbalik keada cerita dan TAJUK entry!..
inilah die BUS Double decker yg adyva naik dr KL ke JB
bus berlepas jam 11 mlm dan tiba 3 pagi~...
adyva trn di Taman Kobena lalu GEGEH la berjalan kaki menuju ke LCA!...
serammmmmmm tapi tetap TABAH dan GAGAH ok!...mampoooo??
hahaha....

ini kali pertama adyva naik bus DOUBLE DECKER ok
atau in malay we called BUS DUA TINGKAT!..hahahah...
bus nie milik company MERIDIAN HOLIDAY EXPRESS
so ...
apa lagi posing la u olsss...jom2 tgk gambo!

inilah dia gambar dalam bus semasa bus mula bergerak keluar dr
Terminal Bersatu Selatan~..
sila reffer entry sebelom nie~....hehehe
hanya ber empat saja dlm bus yg besar nie!...
so adyva decide nak duduk DEPAN SEKALI~...
xpercaya?? sila lihat gambar tu betol2 okey!....

3 lagi penumpang tu terdiri drpd:
1-mamat indon
2-Nyonya tua (yg baju pink)
3-er...yg nie status di ragui~..(pitam)
x kuasaaaaaaa nk tenung nk cam jantina die!
4-adyva la u olsss...hhehehe

hah nie semasa berhenti di Yong Peng!
rehat2 cuci mata~...drver nak meluruskan pinggang!
katanya~....
sempatla adyva snap2 gambo~..masa nie dh 2am....
u ols peratikan cermin bahagian atas tue~...
di situlah adyva DUDUK bersantai manja dlm bus!
hahaha~..mampo???
nak tgk apa yg terkangkang!!!..
sila la ye ke bwah lagi...
tekan lagi....
^
^
^
^ tekan lagi^
^
^
^
lagi u olss...
^
^
^
^
^
^
^
^
^
hah ini la die KAKI ADYVA yang terkangkang dlm bus nie u ols!....
adeh~...mampoooooooooo korang nak tiru aksi ini??
rasa sgt bebas ok!...
ye la....adyva betol2 berada di atas kepala driver~
die kat tingkat bawah~....
so adyva dah feeling mcm driver gak u ols!..
sure!....luas pemandangan!
pemandangan dr atas!....
sesapa yg gayat tu confirmlah gayat kan....
adyva dah feeling kalau ada kain rentang sure sempat buat iklan!
siap ley lambai2 lagi kalau siang hari!...
masalahnya malam kan!
so~....ada aku kesah!
janji happy naik bus dlm keadaan terkangkang!
kaki letak atas BESI kat depan tue betol2 depan tu CERMIN BUS!
wah~.....

sekian saja kali nie u ols~....hahahhaa
apa pun tertunai lah segala hajat adyva nak naik bus 2 tingkat nie
then DUDUK SEAT depan sekali!...
wahhhhhhhhhhh~....

jumpa lagi next entry~