Rabu, 26 Januari 2011

::KENANGAN KERJA 2010::

SALAM mesra u ols......
malam2 nie adyva terfikir nak mengupdate BLOG pasal kerja2 adyva pernah lakukan
sepanjang 2010 di J.A Residence Hotel sebagai seorang Sales Executive~
.
nie la SEBAHAGIAN yang sempat di CANDID picture2nya~..
yang lain2 xsempat u ols.....
2010 meninggalkan byk kenangan suka duka dlm dunia pekerjaan Adyva~...
jom kita lihat DI ANTARA EVENT @ MAJLIS yang Adyva Handle @ Sertai~...

JB ARt's Festival nie paling2 MENCABAR u ols...
banyangkanlah....masa nie adyva kena bekerja dengan EVENT MANAGEMENT dr luar~..
adyva masih ingat nama die MS SUZIE YAP~..
event nie berkaitan dengan KEBUDAYAAN & KESENIAN Johor...
1st July - 24th July u olsssss...
sebulan berkampung kat Bukit Timbalan!...

di JA Residence, Group nie mengambil pakej penginapan!
byk jugak la jumlah bilik yg di ambil....sebelum bermula acara dah ada crew2 yang tinggal!...
JA TENT plak berperanan sebagai penyediaan tempat dan KHEMAH~..
so adyva berkaitan makanan dan tempat tinggal~..

jenuh gak la melayan kerenah2 mereka2 yang feeling2 artis nie
walauponnnnnnnnn hanya artis budaya!...
apa2pun inilah pengalaman terindah!.
paling best & bermakna!...

lihat jer BACKDROP di atas tue!..
masa nie EVENT bertindih dengan YAYASAN WARISAN JOHOR di Level 2...
masa event nie adyva jenuh gak la stay back u ols...
tapi PUAS bila semua berjalan walauponnnnnnnnnnnn
halangan2 kecil melanda tue adatlah kan!
xde semua yang sempurna~>.
dan kekurangan itu boleh di atasi~...

nie plak penglibatan Adyva dalam program dalaman JA Residence Hotel~
masa nie penganjuran FAMILY DAY di Mount Austin Golf Resort~..
adyva bertindak sebagai Pengacara Majlis u ols>..
malatop x??
hehehehXD

YAYASAN WARISAN JOHOR
menjalankan kursus 4 hari 3 malam di sini!..\
waaaaa......penuh income Company masa nie
berderet2 event~..
apa pun semua lancar dan mendapat pujian dr ketua ORGANIZER YWJ....
serious kembang jap
walauponnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kdg2 x tahu dah nak wat mcm mana lagi~...

hehehe..MALUNYA~....
dok nyanyi lagu SUDIRMAN masa nie...Joget Kenangan Manis lau x silap~
2009...lama betol~>..korek2 terjumpa pic nie...
masa nie MAJLIS MERAIKAN PASANGAN PENGANTIN
di tempat adyva Bekerja~....
walaupon dah selalu nyanyi tapi tetap la ketaq2 u olsssssss......
apa2pun BEST~

event KAMBING GOLEK...
hahahha....dr MAJLIS PERBANDARAN PASIR GUDANG
sehari sebelum PUASA 2010~>.
jenuh gak nak mempersiapkan~
naseb abik ramai sokongan dan dorongan dr semua pihak!
syabas di ucapkan!

yang pula WAJAH2 candid masa sesi PENYEDIAN kelengkapan majlis~>..
yang pic di atas nie masa mempersiapkan godies bag utk Majlis Reunion Boss~...

rakan sepejabat yang byk membantu dan bekerjasama~...
penuh opis dengan mcm2 hadiah kalau sesuatu event berlangsung!...
puas hati u ols.....
seharian meghadap benda2 nie
seronok!
hahahahahahXD

nie plak masa penganjuran MAJLIS ASMAUL HUSNA bersama MOTHER's DAY...
kaum2 ibu jer di raikan~..
di Level 2......siap2kan Godies Bag utk para jemputan semua!..
(sedang dok kira2 beg pic pon di candid oleh Boss!)

apalagi POSE la jap dengan troly!!!
hahahaa...semua tue berisi al-Quran okey...

tengoklah semua paper bag jerks~..
melambak2 u ols....hahahaha...
yg penting kerja2 nie mmg adyva suka!

nie la gambaran masa hadiah2 dh siap di sampul dan disusun di Majlis KAMBING GOLEk tue
hahaha....mcm mana hasil pembalutan hadiah dr tangan Adyva??
hahaha~...
kecuali hamper2 tue beli terus dah siap dr kedai ok~

nie plak hadiah2 masa FAMILY DAY's...
hamper2 tue beli dh siap~..hadiah2 tue adyva yg sampul,
dengan bantuan cik Myeza~...
ada gak yg dah siap di balut oleh pihak PENAJA~

pic masa bulan PUASA..
sedang mempersiapkan hamper2 utk di agihkan kepada fakir miskin
di beberapa tempat!...
gegeh sangat nie....