Ahad, 19 Disember 2010

::SESI MENGUBAH HANTARAN::

haloooooooo......
hah...Adyva dah selamat pon PULANG ke JB~...
dan memulakan tugasa!~..adeh..
so inilah MASA sesuai utk UPDATE BLOG!!!~..
entry kali nie pasal SESI MENGGUBAH HANTARAN!~..

KONSEP:: ENGLISH GARDEN
TEMA:: DALAM BALANG KACA
Tenaga Kerja:: 3 Orang
berat::Hampir 1 KILO satu hantaran~...
isi::Buah APPLE, Kain Pasang, Tepak Sirih, CUP CAKE 25 pcs, Bekas Cincin!~

mastermindnya WAZ...die yang bersungguh2 suroh buat kat umh die di USJ...
then arif plak mmg kenal Waz nie...
so Adyva pon pikir2 baiklah buat kat USJ nie...
kang xde la anak2 buah yg HYPER ACTIVE tue mengacau kan!~
then nie la hasilnya~...yehaaaaaaaaaaaaa...

nie la GAMBAR CANDID dar hp jerks u ols...
gambar waz dan Zaki sedang bertungkus lumus...
yang PENTING hantaran VOGUE malatop nie
kitaorg buat kat USJ persiaran KEWAJIPAN okey~
di ulangi...PERSIARAN KEWAJIPAN...
dan menjadi kewajipan kami utk menyiapkan sesuatu yang VOGUE malatop!!~
kannnnn...walaupon~..
hahaha...

p/s: IMEJ masing2 xsiap lagi okey..BELUM MANDI kekdahnya!
hahahahahXD...xper janji PIC adyva xde!!~..matiler kalau ada pic adyva belom SIAP mandi vagai!!
hahahaha..mau pecah balang2 tu semua!~
hahahahahXD
inilah die DERETAN HANTARAB berkonsep ENGLISH GARDEN~...
konsep nie WAZ yang bagi.....kalau adyva..
adyva kata nie KONSEP ENGLISH STYLE...
tapi utk lebey mendalam....adyva guna ayat wat la..
ENGLISH GARDEN...
sebab gabungan bunga2 SEGAR tue...
hijau, pink, kuning~...sangat MASUK okey
menjadi~....
nie la PIC sebelom kami bawa hantaran ini ke PUTRAJAYA~..
fuh....berpeloh bawak turun ke kereta...
naseb semua urusan di permudahkan~
amin~
sedikit info...
my mom yang pilih KAIN alas dulang tue warna putih okey
so....arif plak xde tema..so apa lagi
GUNAkan daya creativiti adyva la...
colourful~...senang matching dengan kain putih tue....
my mom plak GEGEH jahit manik2 jurai2 tue kan
hahaha..xper janji VOGUE...
hbs cite....so pikir punya pikir adyva mmg nak sangat buat hantaran LAIN DARI YANG LAIN
ala....bukan utk sapa2 pon...untuk ADEK sendiri kannn
hahaha.....so inilah hasilnya KONSEP dalam BALANG ikan...
mix plak dengan konsep MODEN ( kaca ) dan english style~..
menjadi!!!~...thanks kepada yang memuji~..
akan dt adyva akan buat yang lebey LAIN dari yang LAIN~..
tungguuuuuuuuuuu~...

ada sesapa nak tempah????
hahahaa
call adyva di talian 013-7382737....
harga bley runding~