Ahad, 22 Januari 2012

orang2 EROPAH pon melawat BLOG Adyva!!!! waaaaaaa~ malatop!!!!


JOM kita lihat~.....NEGARA mana yg paling banyak VIEW blog Adyva!!!!!!!!!
AudienceRefresh
Now
Day
Week
Month
All time
29 Dec 2011 – 27 Jan 2012
Pageviews by Countries
Malaysia
967
United States
66
Russia
26
Indonesia
24
Singapore
16
Netherlands
13
France
9
Germany
8
Latvia
8
Ukraine
8

SALAM u ols~
kali nie Adyva nak wat REVIEW mengenai BLOG Adyva!
rasanya lama x buat review nie kan!
waaaaaaaaaaa.......

cube u ols tgk CARTA HOT di atas tue!
orang2 EROPAH pon jengah2 tau BLOG Adyva nie!
blog KORANG ada ker mat mat salleh nie jengah????
kalau ada SILA Share dengan Adyva ye!
kalau xde ~ dok diam2 jer sambil dengar apa adyva nak cakap nie!

KAU ADA??????? nan adooooooooooooooooooo kan!









SALAM u ols~
kali nie Adyva nak wat REVIEW mengenai BLOG Adyva!
rasanya lama x buat review nie kan!
waaaaaaaaaaa.......

cube u ols tgk CARTA HOT di atas tue!
orang2 EROPAH pon jengah2 tau BLOG Adyva nie!
blog KORANG ada ker mat mat salleh nie jengah????
kalau ada SILA Share dengan Adyva ye!
kalau xde ~ dok diam2 jer sambil dengar apa adyva nak cakap nie!

KAU ADA??????? nan adooooooooooooooooooo kan!

memula mestilah org2 MALAYSIA kan!
next org2 United States dengan 66 pelawat~
di ikuti dengan Rusia 26 orang pelawat!

lepas tue baru la negara2 NUSANTARA nie seperti Indonesia dan Singapura!
24 & 16 orang pelawat sahaja!

nak di jadikan cerita!
orang2 EROPAH nie suka plak view2 blog adyva kan!
maka masuk semula dalam carta
negara2 EROPAH seperti :
  1. Netherlands
  2. France,
  3. Germany
  4. Latvia
  5. Ukraine

hah SAJA jer nak TULIS dua kali u ols~
supaya u ols dapat BACA dan sematkan di minda u ols tue
yang BLOG Adyva nie ada peminat di luar negara!

#matiler aku di COP riak!
kannnnnnnnn~
kesah plak aku!
kau ada???
hahahahhaXD

so lepas nie Adyva nak kena GEGEH lagi menaip entry2 yg HOT dan kalau boleh entry2 BAHASA INGGERIS supaya org2 EROPAH boleh baca blog adyva nie!
hehehehehheXD

so u olsssssssss semua support la adyva ya!
thanks u ols~
sayang korang!