Khamis, 26 Januari 2012

ENTRY paling ramai orang VIEW!!!! waaaaaaaaaaa~

TEPAK SIRIH
Dalam balang petak 4 segi~

CINCIN~

Kain Pasang +Buku
inilah die gambar2 HANTARAN DALAM BALANG yang adyva buat!
mcm mana u ols~
jom tengok apa lagi HOT Entry sepanjang penglibatan adyva dalam dunia BLOGGERS~

PostsRefresh
Now
Day
Week
Month
All time
May 2009 – January 2012
21 Dec 2010
920 Pageviews
8 Apr 2011
588 Pageviews
19 Dec 2010
504 Pageviews
4 Feb 2011
307 Pageviews
16 May 2011, 2 comments
232 Pageviews
28 Mar 2011
195 Pageviews
24 May 2011
166 Pageviews
2 Dec 2010
157 Pageviews
21 Feb 2011
105 Pageviews
2 Dec 2010
102 Pageviews

Salam semua!
Sepanjang Adyva berjinak2 dalam dunia BLOG nie kan~
sejak dari MAY 2009 hinggalah January 2012 nie
mcm2 entry dah adyva POST ke wall BLOG Adyva!

dalam banyak2 ENTRY yang adyva buat....
ENTRY Hantara dalam BALANG KACA tue paling banyakkkkkkkkkkk di VIEW oleh pelawat2 tegar blog Adyva!

thanks u olsssssssssssss yang seramai 920 orang nie~..
sayangggggggggggggggg korang!
teruskan support adyva ye!

nampak gayany lepas nie adyva kena bekerja keras lagi utk terussssssssssssss membuat entry2 yang di sukai dan mendapai permintaan tinggi~
dalam erti kata lain
sesuatu yang baru!
lain dari kebiasaan dan menjadi perhatian semua orang!

so kepada sesapa yg di area JB nak hantaran dalam balang nie...
jangan lupa cari adyva ye!


sekian~
jumpa lagi~