Ahad, 28 November 2010

::Adyva PHOTO::[part II] INDERA KAYANGAN

HYE....ketemu lagi ya.....
kalai nie adyva nak CITE pasal KAMI ke INDERA KAYANGAN~..
lihatlah PHOTO kami semua...waaaaaaaaaa...
sangat best berGAMBAR di tengah sawah padi yang menghijau~...
seyes......RINDUKAN suasana beginie...
bila lagi ya dapat pergi???
jom PLAN~...
ini ialah CIKGU KAMISAN...
panggil jer DkSan, Kamisan...
tapi adyva suka panggil die CIKGU~...hehehe
hye cikgu..nampak MERAH menyala dengan sepersalinan baju melayu!!!~>.
nie la die pengapit kepada pengantin Azrul & Ain
dalam entry yang lepas........CIKGU BILA PLAK?>>??
waaaaaa...soalan berani mati~...hahahaha
nie pula en WAZREDUAN aka waz jer...
die la abg pengantin......langkag bendul u ols...
soalan PUAKA aku nak bagi kat ko....BILA NAK KAHWIN ek???lalala
umur ko dah lanjut.......lebey dari adyva dan kamisan~
hahahahahXD
sorry waz..apapon TRIP ke INDERA KAYANGAN nie mmg best dan sangat TERUJA~..
hehehe...jom plan ke sana lagi...
yang nie la ADYVA..
waaa...ada x ala2 cover album TAHAJJUD CHINTA
dr Dato' Siti Nurhaliza????ada kannnnnnnnn walaupun sikit~
hehehe...sukati kita la kan~...
apa pon best berjalan di aras batas menuju ketengah sawah!!~
PIC nie dah mcm ahli kUMPULAN nasyid wat COVER ALBUM
hahahaha...nama kumpulan AL-DIVADAUSI~..
kannnnn....malatop nnt~>..
pic adyva dengan CIKGU KAMISAN..
sangat naik ya warna MERAH PUTEH dan HIJAU sawah tue..
fuhh,,menggila masa nie...
cantik sangat!!!~...
adeh..bila lagi dpt kesana???
SAWAH PADI KUALA PERLIS...
waa......nie dah dekat dengan JETI nak ke LANGKAWI u ols...
tapi apa apapun pemandangan kat SAWAH padi nie mmg best~..
kalau bley nak photoshoot siap tukar2 baju!!~
hahahahahXD
ini bukan gambar PROPA ya....
nie gambar CANDID dr Cikgu Kamisan!!~..hahahaa..
janji acting kami menjadi!!~
hahahaa....best2...
DAN inilah die JHM 7413...
wira WAZ yang telah sampai ke PERLIS INDERA KAYANGAN~...
waaaaaaaaa......smpai jugak tau
walaupon byk rintangan yg melanda sebelum perjalanan~...
tQ so much u olssssssssssss~
memori indah 2010~

::ADYVA PHOTOGRAPHY Part 1::[Azrul & Ain]

hye2....
kali nie adyva nak berkongsi cerita mengenai satu
CERITA pasal majlis perkahwinan yg adyva hadiri dan terlibat~..
waaaaa......adyva teringin nak jadi
PHOTOGRAFER nie....
hahaha
adalah sikit2 amek GAMBO dan EDIT...waaaaaaa
jom lihat~...
memula sekali nak cite bab HANTARAN nie...
namanya adyva bagi SANGKAR CINTA SIRIH JUNJUNG...
dalam sangkar u ols..hasil GUBAHAN housemate adyva la..
mr Waz......weeding nie sempena adek Waz kawin la....
langkah bendul u olsssssss....hahahhaaXD...

yang nie pula paling GRAND...
laptop jerks atas DULANG HANTARAN.....
ye la...adek si Waz nie ada kedai Komputer di Utara tanah air...
kawin plak dengan org PERLIS...so..mmg akan jadi orang perlis la gamaknya~..hehehehe
pic nie Adyva amek & edit~..
ok x??/any comment & suggestion?

hehehe...tgk la tue...
BAKAT TERPENDAM u ols.....jadi PAK ANDAM...
kannnnnn..dulu2 mmg cita-cita nak belajar mengandam tapi MAK adyva x bagi u ols...
so bila di perlukan..jadilah BIDAN TERJUN!!~..YOU HAVE???
janji okey kannnn...bakat yang di miliki gunalah sebaik-baiknya~>hehehehehe
p/s:yg penting bedak MIAMI u ols....nanti ada rezeki nak beli MAC plak~
hehehehe...

pic nie plak masa acara memotong KEK....
saja adyva highlight kan bahagian pengantin~>..
then wording colour merah sebab TEMA colour merah~
kannnnnn.....nice sgt~..pic pertama adyva post pada pengantin~>...waa

SUPRISEEEeeeeeeeee......
waaa...after akad nikah jer pengantin di kejutkan dengan kehadiaran KERETA KUDA!!!~..
berarak sekeliling pekan menuju kerumah pengantin!!!
waaa...mmg ala2 CINDERELLA cuma xde GAUN KEMBANG jer u ols...
hehehehhee..apap pon PIC nie sempat adyva rakamkan.,..
tgk la colour kat badam KUDA tue
adyva suka sgt~..
tone die menarik!!~
waaaaaaaaa


nie la die pic PERNIKAHAN mereka
majlis membatalkan air sembahyang
sarung cincin kaedahnya
hehehehe....
apapun SELAMAT PENGANTIN BARU....
SEMOGA BERKEKALAN KE ANAK CUCU~..
Yeahhh.,............