Jumaat, 29 April 2011

Awek CUN+Balak Ensem+Awek X Cun+Balak X Ensem!


Salam u ols...
kali nie adyva nak habaq sikit pasal DISKRIMINASI yg terjadi pada masyarakat sekeliling kita!
u ols pandai2 la ye terjemah untuk di APLIKASIKAN kepada golongan JANTINA KETIGA ya...
xkuasaaaaaaaaaa nak wat edisi siasat!...hahahhaa

nie dari segi COUPLE la.....and more about gurl.....


Awek cun + balak hensem
Couple ni rilek ja....org tgk pun nmpk senang n yg jeles pun ada..huhuhu...
ada je mata yg melirik pada pasangan nie!...
mulalah couple nie pon PERASAN HOT!...kan!....
adeh....


Awek cun + balak tak hensem
Kebanyakan awek yg cun mesti mendapat balak yang tidak hensem.
balak ni selalunya msti akan rs bangga sbb dpt awek cun.kdg2 mesti pkai spek itam konon2 nk bagi balance ar.suka buat lwk nk tambat ati awek dia dan selalunya dompet balak ni mesti tebal.
sure la u olsssss......KALAU sedar diri x ensem xper..janji POKET mau tebal ya.....
pompuan2 yg RASA cantik tue mulalah terhegeh2 kan!...kalau x berduit???
jgn harap la ada yg nak pandang!......hahahahXD

p/s:one more thing bagi GURL yg dpt balak x ensem nie kan.....ada satu PERASAAN LEGA sebab balak mereka x akan di ganggu gugat oleh WANITA mahupun LELAKI!...hahahahhaXD



Awek tak cun + balak hensem
Awek ni kalau kuar ngn balak dia mesti pegang tgn kuat2 punya taknak lepas.selalunya awek jns ni sgt2 cemburu n kalau tgk pmpn cun lalu ja sebelah balak dia,mesti buat jelingan maut punya.....ini x dpt di nafikan!...dah berlaku pon!.
ye la BALAK kau ensem kot!...menjadi perhatian manusia2 sekeliling!...
mencemuh pon ramai!..."eiiiiiii x sesuai la pompuan tue ngan jantan ensem tu"
ada lagi keji kalau LELAKI u olssssssss...matiler...
adyva no komen!...apa kes??
songsang ka???haiyoooooooooooo!...

p/s: PERHATIAN kepada awek2 x CUN yg ada BF/balak ensem ya..JAGA elok2...nnt dikebas orang!...dah la susah nak jaga~..ada plak yg BERMINATR x kira lelaki atau perempuan!....siap sedia dgn SKILL anda la ye.....adyva x mahu amek tahU!
hahahahahahXD



Awek tak cun + balak tak hensem
tak da sapa pun peduli couple ni..no komen...
yang nie MEMANG xde sapa nak pandang sgt kecuali atas sebab2 tertentu!..ye la...x HOT mana pon u ols.......janji mereka gembira!

p/s:senang kan jadi pasangan nie...xperlu gentar dgn org2 sekeliling sbb mereka tahu mereka di aras mana!..hahahahaxD (abaik tau adyva ckp gitoooooooooooo)
terlepas la u olssssss


Group of girls + 1 guy
Selalunya berlaku di kedai makan.. Seorang lelaki msti bangga bila dpt dikelilingi dgn sekumpulan pmpn. Selalunya lelaki ni akan buat lawak yag tak seberapa lwk tapi dpt tgk pmpn2 tu punya gelak mcm tgk prsembhn Raja Lawak!

mesti lelaki nie perasan u olssssss...KEMBANG jer!... betapa hebatnya die mendampingi 1 group of gurls kan!...hahahaha

tapi mcm mana dengan GROUP of Gurls + 1 Soft guys........[penoh cacian u ols]
keji kan??? ada la suara2 sumbang yg mengata menghina nnt!..
euwwwww...PLEASE la berfikiran terbuka!
xsemestinya LELAKI LEMBUT berada dlm kumpulan wanita die akan terikot2 menjadi wanita...
sedangkan xde LELAKI nak kawan ngan die dan WANITA lebeh dekat menjiwai hati lelaki lembot tue!
kannnnnnnnnnnnn`.....

p/s:SENTAP jap~..lalalalallalalXD


Awek cun berpakaian seksi
Mesti akan dapat tumpuan org ramai,tapi dia tak kisah pun.Mmg dia buat utk tayangan umum.

p/s:dah tahu ramai yg memandang smpai terkeluar ayaq liur makin tue la die lenggang lenggokkan bdnnya dan punggongnya!...kalau adyva la dah lama SOUND!
ko hengat ko HOT?>?? ko cantekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ke???hahahaha

Awek tak cun berpakaian seksi
Waaaahhh!!! tobat cepat sblm dgr kata2 pedas org ramai."dh la tak lawa, pakai seksi plak!". Selalunya awek jns ni merasakan dgn berpakaian seksi membuatkan mereka rs cantik.Yela,dpt tumpuan. Bukan tgk dia pun,tgk barang dia.

kalau yg nie plak...mmg x sedar diri!..hahahahhaXd bajet HOT la..
padahal saja nak take attention org sekeliling!..
kannnnnnnnnnn..SAPA sokong!

tu la u ols......antara pendapat2 Adyva dlm keadaan masa kini....
btw....bersederhana lebey baik kan....

ok u ols..JAGA diri~