Rabu, 25 Januari 2012

TAHNIAH Muzamil Azzam Mutalib!!!!

TAHNIAH~...
anda adalah FOLLOWERS ke - 50
blog Adyva!!!!!!!!!!!!!!!!~...
jom KLIK link blog Muz~

Ahli (50)
muzamil
ZIEZAN CRAFT
Raja Noor Dalilah
IeydaD
mohdhariz.w
fatimm
NurEcah
Hasrudi
pojie bebear
siti.farahhani
cikaliot
qeyra bungeks =='
kejora
Miaki Yamashita
asma_mushumushi
Dian
dy Rahman
fakhrul
husna nabila
mohd asyraff
cuppy cute




cantikkkkkkkkkkkk kan gambar2 dia!
bila la die dpt amek gambar2 Adyva plak!
hehehheXD

yeayyyyyyyyyyyy....nantikan hadiahnya bila anda ke JB nnt ye!
nnt jgn lupa promote2 blog kita sampai masuk majalah ye!
teringin sangat!
hehehehXD

p/s: kalau ada apa2 yg menarik nak tambah kat BLOG tue habaq la ye!

see u again!
salam =)

Jalan2 SHOPPING BUKU guna VOUCHER Free!!!!!!

SALAM sayanggggggggggggggg u ols!....
apa cerita~
waaaaaaaaaa......
Adyva mmg SENANG HATI Shopping hari nie kan!
dah la CUTI Raya Cina mcm x henggat dunia~
hehehheehXD
mmg terbaikkkkkkkkkkkkkkkkk la~

hah u ols....tgk x PIC atas tue!
VOUCHER BUKU 1 MALAYSIA~....
gegeh ye tunggu RAYA CINA ke TIGA~
semata nak tunggu opis OUM Buka!
nak serbu kaunter amek voucher la!

hehehehehXD
akhirnya hari nie RABU
25 Januari 2012
we olssssssssssss dapat dah voucher nie!
apa lagi~
Adyva, Waz dan Aida pon planning la nak shopping~
lokasi nya adalah di HARRIS, JUSCO TEBRAU CITY~
yeayyyyyyyyyyyyyyyyy.....

let's tengok apa yg we ols BELI~

Adyva mencari buku2 berkenaan HOSPITALITY u ols....
tapi xde~
so adyva berkenan kat buku nie~
CINTA MERAIKAN KASIH DI LANGIT SYURGA karya Zamri Mohammad Imran Yusuf

buku kedua : INSPIRASI CINTA TERHEBAT karya
Burhan SOdiq

dan buku ketiga : buku masak2 la u olssssss...MENU ORANG BUJANG~
simple2 jer menunya~ teringgin sangat nak mencoba!
wah~ ntah bilaaaaaaaaaaaa berasap dapor kita tue!
hehehehXD

Waz plak borong BUKU paling mahal nie~
BAKING AND PASTRY
waaaaaaaaaaaaaa....kelas!
dengar2 nak bukak kedai kek nnt~
insyaallah Adyva doakan yg terbaik k~

Aida plak borong smpai habis RM200 tue!
kelassssssssssssssssssss kau~
aku pon x hbskan lagi!
ada balance nie~ x tahu nak beli buku apa lagi~
hehhee
tengok la nnt~ esok masih ada u ols!

lepas penat meround kedai buku tue!
sesakkkkkkkkkkkkkkkkkkk penuh dengan manusia2 yg nak beli buku!
we ols pon decide la nak makan kat Sizzling GrillStone nie~
lama x makan kat sini!
lokasi pilihan~ Atas pokok!
waaaaaaaaaaaa.....
lihatlah gambar ku!

weeeeeeiiiiiiiii....korang tengok apa tu!
burung2 berterbangan ker!
hahahaha