Ahad, 28 November 2010

::Adyva PHOTO::[part II] INDERA KAYANGAN

HYE....ketemu lagi ya.....
kalai nie adyva nak CITE pasal KAMI ke INDERA KAYANGAN~..
lihatlah PHOTO kami semua...waaaaaaaaaa...
sangat best berGAMBAR di tengah sawah padi yang menghijau~...
seyes......RINDUKAN suasana beginie...
bila lagi ya dapat pergi???
jom PLAN~...
ini ialah CIKGU KAMISAN...
panggil jer DkSan, Kamisan...
tapi adyva suka panggil die CIKGU~...hehehe
hye cikgu..nampak MERAH menyala dengan sepersalinan baju melayu!!!~>.
nie la die pengapit kepada pengantin Azrul & Ain
dalam entry yang lepas........CIKGU BILA PLAK?>>??
waaaaaa...soalan berani mati~...hahahaha
nie pula en WAZREDUAN aka waz jer...
die la abg pengantin......langkag bendul u ols...
soalan PUAKA aku nak bagi kat ko....BILA NAK KAHWIN ek???lalala
umur ko dah lanjut.......lebey dari adyva dan kamisan~
hahahahahXD
sorry waz..apapon TRIP ke INDERA KAYANGAN nie mmg best dan sangat TERUJA~..
hehehe...jom plan ke sana lagi...
yang nie la ADYVA..
waaa...ada x ala2 cover album TAHAJJUD CHINTA
dr Dato' Siti Nurhaliza????ada kannnnnnnnn walaupun sikit~
hehehe...sukati kita la kan~...
apa pon best berjalan di aras batas menuju ketengah sawah!!~
PIC nie dah mcm ahli kUMPULAN nasyid wat COVER ALBUM
hahahaha...nama kumpulan AL-DIVADAUSI~..
kannnnn....malatop nnt~>..
pic adyva dengan CIKGU KAMISAN..
sangat naik ya warna MERAH PUTEH dan HIJAU sawah tue..
fuhh,,menggila masa nie...
cantik sangat!!!~...
adeh..bila lagi dpt kesana???
SAWAH PADI KUALA PERLIS...
waa......nie dah dekat dengan JETI nak ke LANGKAWI u ols...
tapi apa apapun pemandangan kat SAWAH padi nie mmg best~..
kalau bley nak photoshoot siap tukar2 baju!!~
hahahahahXD
ini bukan gambar PROPA ya....
nie gambar CANDID dr Cikgu Kamisan!!~..hahahaa..
janji acting kami menjadi!!~
hahahaa....best2...
DAN inilah die JHM 7413...
wira WAZ yang telah sampai ke PERLIS INDERA KAYANGAN~...
waaaaaaaaa......smpai jugak tau
walaupon byk rintangan yg melanda sebelum perjalanan~...
tQ so much u olssssssssssss~
memori indah 2010~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan