Khamis, 23 September 2010

::Gaya Adyva::



HAHAHAHAHHAHAAHXD
ENTRY kali nie nak cite sikit la pasal Adyva nie...
Bukan apa U ols....saja la nak SHOW OFF kan...
kang ada plak x kenal SIAPA ADYVA!!~...hehehe

hurmm...Adyva nie suka sangat bergambar dan POSING2 maut u ols...
lepas tu kalau free adyva suka EDIT2 pic....xkesah la pakai apa pon..
PHOTOSOP???LIGHTROOM??? PICASA??? or PICNIC???
semua dyva dah try and MIX & MATCH la u ols..
so jadilah mcm nie....it's Adyva~
waaaaaaaaaaaaaaaaa......

Serba Sedikit mengenai gambar diatas....
hurmm...Adyva nie keja SALES so..sbgai Sales person..
adyva kena la keluar masuk jumpa guest, client or sapa2 jer u ols...
kadang2 bukan bab kerja pon adyva kena keluar wat kerja...

1....mcm PIC yang pegang BAKUL BUNGA tu kan...hahaha
adyva kena pergi ke FLORIST kat sebelah Thistle Hotel ( lupa jap apa nama FLORIST tue)...hahaha
so...BUNGA dah siap so kita posing la dulu...hahahahaa

2...PIC yang lama kawasan hijau tu plak adalah pic kat BUKIT TIMBALAN...masa nie ada JB ARTS FESTIVAL yang berlangsung di JB..
so mereka ada berurusan dengan adyva berkaitan dengan BILIK PENGINAPAN dan juga makan minum..
so..adyva kena lah berjumapa dengan ORGANIZER MISS SUZIE YAP berkaitan dengan payment mahupun tempahan...
hurmm..sementara menunggu or selepas selesai kerja adyva..apa lagi..
kita posing sakan la u ols...
WAJIB ada seseorang yg sudi amek PIC kita..hahaha
then ley la show off pada semua ..
x gitoo??
hahahaha

NEXT entry...adyva PUBLISH plak pasal GAMBAR-gambar yang adyva edit ya...hehehehehe
tunggu NEXT ENTRY~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan