Selasa, 2 November 2010

::PENGANTIN TERHARU::



hye semua......
hari nie Adyva nak PUBLISH new entry yang berkaitan dengan DECORATION 1608 aritue...
inilah die rentetan dari peristiwa 30 October 2010 lalu....
JOM kita tgk apa kata pengantin yg bernama DEE MALIK di FACEBOOK die
hehehehe

yg nie DEE MALIK Inbox kat adyva::

Dee Malik 02 November at 14:37 Report
Salam Ady,
Surprise........speechless...terkezut....mmg surprise! ....masa mula masuk rasa suspen jerk..nape bilik 1608 ni mcm ada kelainan...masuk pintu dah tercium bau yg membangkitkan aroma dan cahaya lilin yg begitu romantis.... lagi terperanjat bila melihat kelopak2 mawar yg bertaburan dilantai bilik 1608...terkesima bila terlihat begitu indah nya jambangan ros di kelilingi kelopak2 mawar berbentu LOVE....wahhhhhh
Ady, thank you very much for both of you & mysara yg menjadi kan memori indah ini sebagai kenangan dan hadiah yg takmungkin kami lupakan sepanjang perkahwinan kami nanti...
Rasa ralat kerana tak dpt bertemu muka utk menyampaikan betapa bahagianya kami disaat itu dan terima kasih kami yg tidak terhingga menjadikan impian saya sblum ini direalisasikan oleh Ady, Mysara, Zue dan teman yg saya sayangi Zarra.

Salam mesra
Saadiah & hubby (bilik 1608)
dan INILAH dia komen2 DEE MALIK di GAMBAR2 yg ADYVA post kat FACEBOOK~
Dee Malik Ady & Mysara....anyway the room deco is marvellous...suka sesgt....inilah hadiah yg paling istimewa buat kami berdua yg tak akan kami lupakan....Thank You.... ♥♥♥

Dee Malik Zarra....ni rupa nyer kejo ko yek....bg surprise...seb bek tak terus tido smpai another next morning tau....hehehehe

Zarra Bakar pantin speechless....nak balik umah cepat sebab nak tanam pokok bunga ros...nak tabur petals atas katil tiap malam...ahaks...
wedding planner...sibuk berurut...urat seme tegang....wakakaka...

Dee Malik Zarra....pantin nak balik cepat sbb x sabor nk deco mcm tu kat bilik...sure tiap mlm mcm pantin baru jerk....heeee

Dee Malik Junior Suite room 1608 akan jadi kenangan yg abadi.....

Dee Malik bouquet tu saya bawa balik dan jadikan dia bunga kering..... nice touch and very touching.... ♥

so BAGI PIHAK adyva dan Mysara KAMI amat2 terharu dengan kata-kata DEE MALIK...
apapon SELAMAT PENGANTIN baru dan semoga malam2 anda akan seperti di 1608 sampai bila-bila...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan