Sabtu, 6 November 2010

::PERNIKAHAN & MALAM BERINAI Zack Noly::



hye semua...
adyva kali nie nak berkongsi cerita mengenai HOUSEMATE adyva
[ MUHAMMAD ZAINI ZAKARIA & NOLY ZAKARIA]
yang telah selamat mendirikan RUMAH TANGGA dan telah selamat di IJAB KABULkan pada
5 November 2010
jam 5.30 petang di Surau Taman Cempaka JB...

persalinan serba PUTIH suceyyyyyyy u ols...
semua dr NASHA WEDDING PLANNER yang menganturkan semua persiapan!..
waaaaaaa...dengan 2 kali LAFAZ jer Zack telah pun bergelar SUAMI ORANG atau bahasa kasarnya
LAKI ORANG u olssss..hahaha...
gegel gak la si Zack nie...hehehehe!..
DI majlis serba ringkas ini, Noly telah menerima 1 set brg kemas yang terdiri drpd RANTAI, GELANG TANGAN dan sebentuk CINCIN ...waaaa
malatop!!~...kelas kau Zack!~...
melaram la org umah ko tue..hehehehe..
BTW...after majlis NIKAH kami semua di sajikan dengan jamuan sederhana di dewan taman Cempaka~...dan PENGANTIN terus bergeas ke BRIDAL NASHA untuk sesi make up dan persiapan
MAJLIS MALAM BERINAI...



PERSALINAN serba KUNING ini adalah baju yang di TEMPAH sendiri oleh pasangan mempelai u olssss..
bukan baju dr BRIDAL okey...hehehe...
serba KUNING warna di raja!!~..mmg malatop!!~
make up noly pon NASYA make make up mmg untuk make up SHOW DRAG QUEEN..
hah..korang mampooooooo nak buat mcm tue??
hahahahhaa....xper janji CANTIK!!~



GAMBAR yang nie pula adyva mmg amek KHAS utk editing!!~
waaaaaa...cantik x hasil kerja adyva??
puas sgt bergambar sakan si pengantin nie!!~
hehehehehe
next entry adyva cerita pasal PERSANDINGAN mereka pula ya~>.hehehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan