Khamis, 16 Disember 2010

::ADYVA Di Bengkel CANTIK::

hye....hye.....salam mesra u olsssss....
hah kali nie Adyva saja-saja nak update ENTRY pasal KEGIATAN Adyva...
ye la u ols....asik2 update pasal INFO jer kan...hehhee
kenal campur2 ckit~....
okey...LIHAT GAMBAR diatas...u ols kenal x??
waaaaa...jgn ada yg makan hati tau...MAKE UP ARTIS terkenal MALAYA
Zulfazli Suhaidi dan bergambar PELOK ngan adyva!!~
YOU HAVE!!!~>..hahahahaXD
masa nie adyva dapat TIKET FREE u ols coz Company Adyva ada taja PENGINAPAN BILIK
untuk cabutan bertuah~...waa....
BENGKEL SOLEKAN DAN PELANCARAN BUKU CANTIK
8 OGOS 2010
nie lah die CANDID PICTURE yang adyva amek dari FACEBOOK salah seorang MODEL yang buat SHOW catwalk .......hahahahXD
ada jugak kan~....
Adyva x pergi bersendirian okey....tengok tue..
si ZAKI dan MYEZA pon join~....(myeza baju bintik2)....
masa nie ingat lagi Zulfazli kata muka adyva nampak berMAKE UP~..
hahaha..adyva hanya mampu SENYUM jer la....hehehe
masa nie Zulfazlli pergi meja kemeja untuk bertanya lebih lanjut tentang persoalan2 tentang solekan dan kecantikan~
inilah die TIKET bengkel Solekan nie~..thanks to my GM
PUAN HAJAH ZURAIDA ZAKARIA~...
nie pula TENTATIVE Program~
GAMBAR beramai2 selepas habis majlis dan bengkel~
SMILE semua~....waaaa
adyva di belakang~..
almaklumlah TINGGI SANGAT!!~
hahahahahXD
LAMBAI semua~...masa nie dah petang sgt u ols~,,,
hahahaa,,,,,BEST sgt dapat JOIN Bengkel2 macam nie
kalau ada lagi next time SURE adyva JOIN!!~,..
nie la die RUPA GAYA pentas Catwalk dan pelancaran BUKU CANTIK~

Inilah die BUKU yang Adyva BELI~..
siap ada SIGNATURE lagi tau!!
hehehe..skang buku nie BUAT PANDUAN dalam merias diri ADYVA
supaya lebeh cantik dan MALATOP!!
kau hado????hahahahhXD
peace!!

Tajuk : Cantik Dengan Sentuhan Zulfazli Suhadi
Pengarang : Zulfazli Suhadi
Penerbit : Buku Prima Sdn Bhd
Mukasurat : 160 Halaman

Zulfazli, seorang mekap artis yang kini sudah bergelar pengacara dalam rancangan Tangkap Muat. Dalam buku ini, Zul bukan sahaja berkongsi tentang teknik untuk bermekap bahkan juga berkongsi untuk menjadi seorang wanita dan lelaki yang lebih berkeyakinan dari hujung rambut ke hujung kaki. Ada teknik mekap ikut usia anda, mekap untuk jadi glamor dan mekap untuk seorang lelaki yang sukakan keterampilan istimewa. Juga respi untuk menjaga kesihatan anda.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan