Khamis, 27 Januari 2011

::Rahsia Bulan Kelahiran Adyva::


waaaaaaaa......Entry hari nie mengupas tentang RAHSIA BULAN KELAHIRAN ~...

Adyva lahir pada 2 SEPTEMBER 1985 u ols....
jom kita tgk satu persatu~...adakah BENAR????

1. SANGAT BERSOPAN SANTUN = waaaa...sangat sopan u olsssss.......
xde la dok menerjah sana sini x tentu pasal kan!....hahahaha

2.Sangat CERMAT & TELITI....= mungkin juga~..kdg2 sukar membuat pilihan~..
teliti memilih...katanyaaaaaaaaa KAN!..

3. Suka MENGKRITIK????waaaaa..ley jadi pengkritik tetap AF...
hahhaa..bukan apa u ols....apa yg adyva rasa x OK x betol adyva KOMPLAIN jer la....
kalau di PENDAM ley jadi barah u ols...baik LUAHkan~
just pendapat adyva jer kan....kalau nak TERIMA, hamekkkkkkk la..
kalau x nak....BUANG jer...xde mak nak sentap2 nok!
hahahahXD

4. PENDIAM tapi pandai Bercakap???= apa kes??
pendiam ker adyva???mungkin permulaan pendiam la KOT...
tapi kalau dh kenal dah SEKEPALAK kang x henti2 palk bercakap!
hahahahahaXD

5. SIkap sgt COOL, baik & SIMPATI = wahhh...xsuka ribut2...
relax jer walaupon dugaan atau ujian dtg melanda~..percaya [ada diri sendiri u ols~..
simpati???/means mudah mengalirkan air mata ker??
lagi2 kalau babak2 sedey!...hehehee
u ols nilai lah sendiri~...

6. Suka SUKAN<>
tu la sifat2 semulajdi~...HIBURAN???yeah suka karaoke dan minat muzik..
lagi2 Dato CT atau muzik2 tradisional~>.minat lagu2 asli, ghazal dll~...
melancong HOBI adyva!...travel dengan kawan2..
menginap di HOTEL...jalan2
seharian tanpa jemua dan penat!..waaaaaaaa

7. sukakan benda yang LUAS???
cube lihat ADYVA...luas x u olssssssssss...
kan!
thats y la suka yg besar2 luas.....xsemak mata melihat!,...
xsuka yg remeh temeh sgt!..simple but nice~

8. KAWAL diri dr TERLALU MENGKRITIK......means adyva jenis berpada2 kalau nak mengkritik u ols....
kalau SITUATION itew membenarkan adyva mengkritik...SIAPlah u ols..berdesing jer kan!
hahahahhaXD..
tapi pandai2 control u ols~

9. Mudah faham org lain dan menyimpan rahsia~....hurmmm
setakat nie alhamdulilah la....rahsia2 yg adyva pegang hanya di kongsi dengan org2 tertentu jer..
just meminta pendapat dan pandangan...
sharing is caring kan?

10. TERLALU MEMILIH PASANGAN!!!!
waaaaaaaaa...PANAS betol...
pandanglah lihatlah.....ADYVA maseh solo tau~..
jgn ada yg cuba2 nak match2kan dengan sesapa!...i x rela u olssssssssss
hahahhaahXD

11. SISTEMATIK~...yeah
suka sesuatu yang mempunyai undang2, RULES, aturan dan KONSEP yg jelas!
xsuka sesuka hati wat sesukati nak rombak~..
ekajp ckp lain kejap lagi wat lain SIAP la nak kena ngan adyva!
suka perancangan!!!..
xsuka last2 minit u olssssss
perancangan kena rapi!

12. hurmmm yang lain2 tue ada la kebenarannya~...
mungkin bukan masa skang tapi akan dtg~....

SECARA RINGKASNYA, RAHSIA LAHIR PADA SEPTEMBER!

Sangat bersopan santun & bertolak ansur.

Sangat cermat, teliti & teratur.

Suka menegur kesilapan orang lain & mengkritik.

Pendiam tapi pandai bercakap.

Sikap sangat cool, sangat baik & mudah simpati.

Sangat perihatin & terperinci, amanah, setia & jujur.

Kerja yang dilakukan sangat sempurna.

Sangat sensitif yang tidak diketahui.

Orang yang banyak berfikir.

Daya pentaakulan yang baik.

Otak bijak & mudah belajar.

Suka mencari maklumat.

Kawal diri dari terlalu mengkritik.

Pandai mendorong diri sendiri.

Mudah memahami orang lain kerana banyak menyimpan rahsia.

Suka sukan, hiburan & melancong.

Kurang menunjukkan perasaannya.

Terluka hatinya sangat lama disimpan.

Terlalu memilih pasangan.

Sukakan benda yang luas.

Bersistematik

wasallam~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan