Rabu, 16 Februari 2011

::HAPPY BIRTHDAY ZAKI::

HAPPY BIRTHDAY ZAKI~

waaaaaaaa.........menjadi gak ek LAST MINIT Mysara & Adyva punya planning utk supprise kan
zaki aka Birthday Boy!!!.....wah~..BOY ker???
upsssssssssss....okey la...boboy ok~...hehehe
tepat ??xde la tepat tapi beberapa saat nak 12 tengah malam~...
kita org dtg serbu!!!..gegeh parking keta tepi masjid Kg Melayu pandan then jalan kaki!!!!...
hahaha.....
lihatlah muka Zaki yg terperanjat itew...
bukan propa atau lakonan ok...
tapi betol2....hehehehe....

wishing ker u olssssss???
siap pejam2 mata lagi kan!...
waaaaaa.....sedap x KEK COMEL Fresh Cream Manggo tue~...
lilin nan sebatang tu bermaksud SATU u ols...
cukup kan?>??
xkan nak letak 26 batang lilin!!..
mau terbakar nnt!...hehehe....

p/s:gegeh i mencari kek malam2~..
naseb jumpa nok!

xkira....depan umah pon JADI la nak potong kek!!!..
ada zaki kata die nampak 2 LEMBAGA HITAM terjengah2 kat umah die???
adeh~>.
die plak dah siap2 tunggu dalam keta!!!...
hahahahhaXD....
naseb KAMI yang muncul~>..
kalau betol2 2 LEMBAGA hitam yg muncul???
hah sure menjadi SEJARAH HITAM di hari ulangtahun ke 26 nie kannnn!...
matiler...~

nie plak upacara memberi hadiah dr mysara!..
dah la di gelar Lembaga HITAM....
beg hadiah pon kaler hitam>>>?
waaaaaaa....g2 kan!...

after KEZOTAN...
we ols pon g la makan2 kat McD Jalan Tebrau
sebelah Careffor tue~....
Thanks Zaki~....full okey~..
kekenyangan mlm nie!

inilah die SET yang KAMI makan....
makan punya makan smpai la 1 pagi~...
penuh gak mcd nie malam2....
apa lagi~..cuci mata la....
anak rimau, abg askar, budak maintenance??
semua ada!....yang hadoooooooooooo pon ada!...
sorry kami x pandang!
waaaaaaaaa.....

okey TO ZAKI::Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, di kurniakan JODOH yang tepat,
mengapai impian yg di impikan, dapat capai cita2 dan dapat pakai CROWN QIP..
waaaaaaaaaa,,,matiler...
we ols doakan yg terbaik wat u~...
GOOD LUCK~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan