Khamis, 3 Mac 2011

::SUPRISE FOR ZACK from NOLY::

HAPPY BIRTHDAY ZACK a.k.a Muhammad Zaini Zakaria~..
waaa...bertambah lagi USIA kamu tahun nie..
semoga lebey success dalam kerjaya dan kehidupan!...

nak dengar cite x???

Pada SATU malam yang hening~...
Adyva dah nak LOG OUT FB nie...cek dulu Birthday kawan2...
tup2 tengok Birthday Zack sama ngan Birthday BONDA Adyva u ols...
terus pantas INBOK kat KAKAK NOLY...wife kepada ZACK~...

mcm nie :: "KAKAK....kakak xde plan ker nak wat SUPRISE kat LAKI AKAK???"

hahahahaXD....adyva ada 2 cadangan!..

1-KITA Tunggu zack blk kerja kat UMAH dengan keadaan umah yang GELAP GELITA tapi
dah get ready utk SUPRISE PARTY~....

2-KITA wat kezotan kat TEMPAT keja zack~...

then....dh INBOX adyva pon tdo la...tggu balasan dr KAKAK noly esok pagi!...

keEsokkan harinya kakak Noly balas...
di setuju dengan cadangan NO 2....waaa.....

JOm teruskan pembacaan anda~
inilah dia LOKASI Kejadian itew u ols....
HOSPITAL COLOMBIA ASIA
yang terletak di Bukit Indah berhampiran dengan Nusajaya...
Zack kerja kat sini sebagai seorang Chef~...
kebetulan plak die kerja Shift Petang....
so....apa lagi!
plan laaaaa.......heheheh

tepat jam 9.30 mlm kita smpai kat sana dan terus plan!
yang adyva dan zaki akan masuk dulu!
Noly masuk kemudian!...hehehe


ini lah dia MINI BLACK FORREST yang KAKAK NOLY
beli di SDS Perling Kot~...hehehe...
kecik jer cukup (saranan dr Adyva!)
nnt x hbs u ols...kannnnn~>..
gegeh nyalakan LILIN naseb x 26 batang!
hahahaXD

p/s: gegeh adyva & zaki dok masuk dulu...
bual2 ngan zack kat Kaunter!...
bual itu la..ini lah...semata2 nak khayalkan Zack dan bg isyarat miss called pada Noly supaya masuk!...

kesahnya....masa noly masuk dgn lilin menyala Zack dh pasan!...
at least terkejot jugak la kannnn...hahahaXD
xsangka yg WIFE die plan mcm nie!..hehehe

ye la u ols.........MENGIKUT KESAH dr mulot kakak NOLY...
malam semalam ZACK sound....."ingatkan ada SUPRISE mlm nie"
hahahaa...Adyva ngan Zaki dah gelak besaq dlm keta u olsssss....
hah..hamek suprise kat tempat keja Zack mlm nie!!!

U ols nak tahu apakah HADIAH special dr NOLY utk Zack????
jom kita tengok!!!...
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"KLIK lagi u olsssssss....."
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"bawah lagi u olssssssss"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
hah ini lah diaaaaa.........
SPECIAL u olsssss.....

Batery hanphone NOKIA
khas Buat ZACK.......
hehehe......tapi pastinya bukan ini saja u ols....
adalahhhhhhh....hal suami isteri x kan adyva nak LETAK kat BLOG plak kan!!
kejiiiiii taw~..hahaha....
biar KAKAK NOLY Jawab k...
hehhe

apa2pon BUAT ZACK
selamat ULANG TAHUN, HAPPY BIRTHDAY yang ke 26~
semoga panjang umur dan di murahkan rezeki
Berbahagia selalu, di kurniakan CAHAYA MATA cepat2..
hehehe,,GOOD LUCK Both of u~..

Sekian~

4 ulasan:

  1. thanks adek2..ada berbakat menjadi pelakon tambahan...kan......

    BalasPadam
  2. kan~>..xmampoooooo nak jadi HERO mahupun HEROIN mcm kakak!!!hehee

    BalasPadam
  3. : terima kasih bebanyak..terkejut sgt!! thanks sudi dtg walaupun cafe da tutup...tahun depan kite celebrate lagi ok ady...

    BalasPadam
  4. sama2 ZACK....
    nnt wat PARTY betol2 eh tahun depan!
    heehheXD

    BalasPadam