Ahad, 27 Mac 2011

WOW.....semuanya EMAS!!!!

wow u olssss....mcm nak terJULING mata coklat adyva nie!!!
(wah..mata gua coklat ker??).....lalalaalallaa~
semuanya EMAS dan diperbuat drpd EMAS~...
giler kaya la SULTAN BRUNEI nie...
negara yg kaya dengan hasil minyak nie u ols.....Tengku mahkota die pon HENSEM!!!
waaaa......


klik LINK nie kalau nak tahu lebey lanjut pasal NEGARA BRUNEI.....heheh

p/s:teringin nak wat pelamin mcm nie masa kawin!..adeh...verangan!

lihatlah MANGKOK TANDAS Sultan Brunei....
emas u ols...kau org mampoooooo nak berak atas jamban emas!!!....
waaaaaa....kalau adyva sure letak kat HALL wat perhiasan nun!
xde duit nie la dulu aku gadaikan!..hahahahahahXD

nie plak bab BILIK TIDUR plak.....wah!
kalau adyva nie dh siap dengan pimpinan orkestra yg iringi setiap malam!
siap ada penyanyi undangan tiap2 malam kala nak beradu!!!..kelas
sure mimpo sentiasa indah emas2 berkilauan kan u ols!..
kelassssssss.....macam cite raja MIDAS plak...sentuh apa jer semua jadi emas!
kuar2 dr perot mak jer tgk semua EMAS!!!!...waaaaaa

handphone EMAS!!!!...siap blink2 lagi~
mengerlip jer u ols kalau on call!!!!!!..makan hati member sebelah!..
kau mampoooooooooooo???/
tapi kalau HP nie pakai TOP UP x tahu la nak kata~
mmg KEJI u olssssss.....hahahahXD

kereta/ hiasan dlman kereta pon EMAS!
mmg kaya u ols.....lagi2 kalau ada driver!\fuhh malatop kan!
hari2 jalan2 pusing2 ngan keta nie siap lambai mcm ratu!
lalalalalala...feeling tetap kena over okeyyyyyy~...

body keta pon EMAS~...wow...
nie sure PARKING sebelah katil u olsssssss...
kalau x menangis la esok pagi bgn dh xde!
hahahahaXD

SINKI pon emas u ols...
kalau mcm nie xperlu product2 skin care yg mahal2
sure ELOK muka u ols tue cuci guna sinki emas nie!
bercahaya jer.....
waaaaaaaaa.....Adyva nak gak la~
hehehe...berapa RIBU ek agak2 nya!...
wah~...

so inilah dia antara KOLEKSI brg2 peribadi SULTAN BRUNEI u olsssss..
kita snagai rakyat biasa hanya mampu bermimpi~...
tapi lai dpt kawin ngan kerabat brunei pon UNTUNG kan!
fuhhhhh...ntah bila ek!
hahahahahXD

btw.....inilah die entry kali nie
nak cite pasal EMAS Sultan Hasanal Bolkiah~
salam.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan