Selasa, 5 April 2011

APA KATA WANITA & PLU Pasal LELAKI...!!!

SALAM u ols....
ari nie tetibe adyva teringin nak UPDATE pasal
pendapat WANITA dan PLU~...
kepada u olsssssss....yang x tahu apa makna PLU tue koser la plak adyva nak explain kan!
sila SEMAK KAMUS DEWAN ya~...hahahahahXD....

ayuh kita BACA nie~...

Kata WANITA

KATA PLU

Kalau lelaki handsome pendiam

Perempuan akan cakap: woow, cool giler…

Kalau lelaki tak handsome pendiam

Perempuan akan cakap: eleh perasan bagus…

Kalau lelaki handsome berbuat jahat

Perempuan akan kata: nobody’s perfect

Kalau lelaki tak handsome berbuat jahat

Perempuan akan cakap: memang…. muka pun macam pecah rumah!

Kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu

Perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!

Kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu

Perempuan akan kata: entah2 kawan dia…

Kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik

Perempuan akan kata: sepadan sangat…

Kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik

Perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!

Kalau lelaki handsome ditinggal kekasih

Perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..

Kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih

Perempuan akan kata:.…(terdiam, tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)…

Kalau lelaki handsome penyayang binatang

Perempuan akan cakap: perasaannya halus…penuh kasih sayang

Kalau lelaki tak handsome penyayang binatang

Perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi…

Kalau lelaki handsome bawa BMW

Perempuan akan cakap: matching… hebat luar dalam

Kalau lelaki tak handsome bawa BMW

Perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?…

Kalau lelaki handsome tak mau bergambar

Perempuan akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar

Kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar

Perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?…

Kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan

Perempuan akan cakap: ini barulah lelaki gentlemen

Kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan

Perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu….

Kalau lelaki handsome bersedih hati

Perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on

Kalau lelaki tak handsome bersedih hati

Perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan ni?

Kalo laki ensem letak pic kat profile..

Korang akan ckp: Woow..! Meletop giler...

Kalo laki tak ensem letak pic kat profile..

Korang akan ckp: Eh.. Syok sendri...

Kalo laki ensem letak statement maut dlm profile..

Korang akan kata: Mamat ni ada kelasss..

Kalo laki tak ensem berbuat mcm tu lak..

Korang akan cakap: Tak sedar dirik..!

Kalo laki ensem say ‘Hi’ dlm inbox..

Korang akan rasa: Wah.. tak sangka dia tegur balik

(sambil mgigil jari mnaip utk reply)

Kalo laki tak handsome say ‘Hi’ dlm inbox..

Korang akan kata: Menyemak la..

Kalo laki ensem tag partnernya dlm profile..

Korang akan kata: Untungnya partner dia..

Kalo laki tak ensem wat benda yg sama..

Korang akan kata: Ala ciannya partnernya tu..

Kalo laki ensem letak tagline ditinggal kekasih dlm profile..

Korang akan kata: Jangan sedih, kan saya ada..

Kalo laki tak ensem wat benda yg sama lak..

Korang akan kata: layak la ko..

(sambil tsenyum)

Kalo laki ensem letak pic tak berbaju dgn perot berlipat..

Korang akan cakap: Fuhh.. Body ko sedap lah..!

Kalo laki tak ensem wat camtu lak..

Korang akan cakap: Eiiii...Gelinya..

Kalo laki ensem letak position ‘Top Only’..

Korang yg ‘Top’ akan ngaku yg Korang leh kena fucx..

Kalo laki tak ensem letak position ‘Top Only’..

Korang akan ckp: Sure ker? Mcm lempok jer aku tgk..

Kalo laki ensem nak pic korang yg takde pic muka dlm profile.

Korang mesti akan fikir: Pic aku boleh lepas ke ni..?

Kalo laki tak ensem nak benda yg sama..

Korang akan kata: Buang karan jer..

Kalo laki ensem pose maut dlm profile..

Korang akan ckp: I mcm pernah nampak u la dlm majalah..

Kalo laki tak ensem wat benda yg sama..

Korang akan ckp: Kompom hadek2 berangan..

Kalo laki ensem tak pernah reply msg korang..

Korang akan cakap: Ahh aku tak layak utk dia..

Kalo laki tak ensem tak pernah reply msg korang..

Korang akan kata: Belagak tak serupa dgn rupa..


so U ols KATEGORI yang mana!...
hahah~...ok la....next entry nnt tgh cari bahan~...

4 ulasan:

  1. Hahaha. entri yang menarik. =))

    BalasPadam
  2. hahaha...saja nak bago HOT u ols~.....hehehe~>..apa pendapat kamu??ada x yg benar!

    BalasPadam