Isnin, 25 April 2011

::HAPPY BIRTHDAY NUR AINA NABILAH::

HAPPY BIRTHDAY NUR AINA NABILAN BT IDRIS

inilah die adek Adyva yang bongsu!
ada x iras2 adyva yg CANTIK nie!
wah~....(simplysiti jerks okey)
hahahahXd

kat umh kitaorg just panggil die nie ngan nama
Ina, Nabila, BELLA??(eh ada ke ker??)

and kat sekolah die di sapa Nyna~...
matyiler nak glam jugak mengalahkan Adyva kannnnnnnnnnnn!...
apa2 la dik...janji study k~

usianya telah pon menginjak ke angka 15 tahun...
1996 -2011

berada di tingkatan 3 (eh apesal bahasa aku very the skema kan!)
mcm nak wat Karangan biodata plak!
hahahaha

ok....skang nie Adek Adyva nie berada di Form 3
Sek Menengah Engku Tun Aminah ( SETA ) Johor Bahru
dan tinggal di Asrama Semai Bakti Felda
selalu gak la jengah2 die~...kang sedey plak!
hahahahXD

erk....suka bergambo gak ke dia??
wah~..no komen~
tapi kemana tumpahnya KUAH kalau x kenasi kan!
adyva nasi beriani jer u olsssssssss...
korang nasik apa!..hahahaha
nasi hujan panas?>??? mmg sendu jer la!

gambo kat TOILET pon jadi~..apa kes!
(ko ingat aku x tahu nie pic kat mana???)
hahahahaXD
sah2 aku kaki stalker!...matiler kena HIDE nnt~
hahahahahXD

nie kalau x silap kat KL...
amboi posing!...
awak tu sekolah lagi ye~..hahahahaha

ok u ols...
inilah PIC masa raya last year~
LIHATLAH....
ada sesapa berani nak dekati~
ada 4 PAHLAWAN di belakang tue yg sedia apa saja!
kalau x cukup 5 HANG~...
of coz Adyva jadi HANG TUAH~
hahahahahXD

skang ada 4 je~....so sesapa yg ingin mendekati sila kenali dulu yg 4 tue ye~
lagi2 yg SULUNG tue
ala...yg paling VOGUE tue!
nahas la ye ~..hahahaha

nie saja nak bg amaran u ols...peringatan!

ok la.....asek mengomel je....
penat~...

akhir kata~...
SELAMAT HARI JADI Ina~..
tggu ye hadiah nnt~..
daaaaaaaaaaaaa

Tiada ulasan:

Catat Ulasan