Khamis, 19 Mei 2011

JOM LIKE u ols....mana tahu ada rezeki ley MENANG!!!

salam u ols~...
petang2 gini wat pe jerks???
kalau xde wat apa2 jom la LIKE contest nie~....
contest RAKAM cinta~
my friend from 5FINGERS STUDIO yg anjurkan~
hadiahnya lumayan gak!
save la bajet u ols~...hahahahhaaa
jom2 kita lihat pic yang adyva nak PROMOTE dan wajib u ols LIKE ye~

gambo yg pertama nie ialah adek Adyva ye~...
ARIF & AMIRA
yang bakal berkahwin pada November 2011
so kalau dapat memenangi CONTEST nie lagi best kan~...
jom pakat ramai2 u olsssss....TQ tau~.....sayang korang~


klik je LINK tue~...

Pic kedua yg adyva nak promote
dan wajib u ols KLIK LIKE ialah Norfarena dan Mohd Salleh~
die nie kawan adyva dan kazen kepada kawan adyva
Mysarah tu~.....hahahah JOM LIKE sekali ye~..
jgn lupa!


klik je LINK tue

jom baca ckit apa kata 5finger's studio tentang syarat2nya~.
kalau u ols nak tahu lebey lanjut sila KLIK link nie


Peluang terbaik, bagi sesiapa yang ingin mengabadikan dan merakamkan detik perkahwinan mereka , 5 fingers studio ingin memberikannya PERCUMA RAKAMAN VIDEO PERKAHWINAN utk couple yang sangat sweet, yang sangat romantik dan mempunyai keunikan dalam cara anda menangkap gambar anda berdua. Cara penyertaan:

1) Anda perlu menangkap gambar anda bersama pasangan dalam cara dan bentuk yang paling kreatif, romantik dan sweet. gambar yang mengandungi unsur-unsur 18 sx akan batalkan penyertaan.. (tak boleh cium2, pelok2/unsur2 ghairah..tak elok ler, bukan muhrim..kalau peserta bukan islam dibenarkan)

2) Emailkan 4 gambar terbaik anda bersama pasangan anda beserta detail anda (Nama, No tel, dan email) kepada harry_azzam@yahoo.com, kami akan memilih satu gambar terbaik untuk dipaparkan

3) syarat utama untuk menjadi pemenang, wajib anda untuk mendapat 50 undian dari rakan2 anda, hanya 50 undian untuk anda layak diadili oleh 5 ahli 5 fingers.

Penyertaan terbuka sehingga 15 june 2011. Dan ianya juga terbuka kepada semua pasangan yang belum berkahwin. kepada yang dah kawin, kalau nak masuk jugak, kami tak tanggung kalau bini anda tgk gambar anda ngan skandal anda... ayok! hahaha

hadiah untuk pemenang :

tempat pertama : 2 pemenang akan dipilih.
3 rakaman video perkahwinan secara percuma (akad nikah, sanding
perempuan, sanding lelaki)

tempat kedua : 2 pemenang akan dipilih
2 rakaman video perkahwinan ( akad nikah + sanding mana2 pihak)

tempat ketiga : 2 pemenang akan dipilih
1 rakaman video perkahwinan (boleh pilih antara akad nikah atau
persandingan)

bagi peserta yang merasakan peluang mereka kurang untuk menang dengan persaigan sengit gambar2 peserta lain yang lebih cantik dan romantik, anda boleh meminta kawan2 anda untuk mengundi anda lebih dari 50 undian. 3 undian tertinggi, dipilih secara automatik untuk menjadi tempat pertama, kedua dan ketiga.

* 9 peserta akan dipilih sebagai pemenang.. Selamat mencuba

Pemenang utama yg akan dipilih perlu la berkahwin sebelum 31 DISEMBER 2012, jika tidak hadiah anda akan di mansuhkan. hadiah tidak boleh diberi kepada rakan atau keluarga anda. sebab yang sweet adalah anda bersama pasangan, bukan dorang..hehehe

Sebarang Pertanyaan. sila hubungi
5 FINGERS STUDIO
012-9242489

ok u ols......
jangan ada plak yg request nak suro ADYVA hantar penyertaan ye!
ada yg pengsan plak tgk pic adyva yg semestinya OVER!!!!
kan~.....so adyva just behave jerks~>...
i masih single u olsssss~...
lalalalala
daaaaaaaaaaaa

Tiada ulasan:

Catat Ulasan