Ahad, 29 Mei 2011

PARTY Abang2 MOTOR BesaQ @ SCHJB~

SALAM u ols.....
fuhhh.......2a.m smpai umh~......btw HAPPY WEEKEND la ye~...
nie nak cite ckit nie~....adyva blk lewat smlm sebab terlibat dlm function
INDEPENDENT MC 2011 Patch Party~
50 pax u ols.....VENUE @ Cempaka 1, Swimming Pool SCHJB~
wah~...sangat meriah!
lihatlah LOGO pada plak di atas tue!
nama TAJOK entry nie pon MAMAT2 MOTO BESAQ kan~....hehehe
so apa lagi JOM jelajah BLOG Adyva! byk gambo lagi~

tu diaaaaaaaaaaaaa....PINTU GERBANG BELON bertema Merah Puteh~
adyva dipertanggungjawabkan utk mendekorasi u ols~....
so INILAH kali pertama adyva buat PINTU GERBANG Belon nie~.....
senang je....janji ada kretiviti dan di campur dgn DAYA IMAGINASI yg tinggi!
so jadilah~....ini pon dengan BANTUAN mereka2 yg PAKAR dlm bidang meniup BELON!
wah~....thanks to Ida (my coordinator, AfiQ (p/time), office staff, kak faezah Dan semua yg terlibat)

nie plak DEKORASI di kolam renang!...
gegeh cari BATU nak bg belon2 tue jangan bergerak dan sentiasa ada di tengah2 pool je!
menjadi u ols~......hahahahahXD

nie die ABANG2 moto BESAQ u ols!
moto2 die bunyi BROOOM, broooom, BROOOOOOM.....wah~
mcm2 pesen ada!..mcm2 bentok ada!...
cuci mata la apa lagi~..hehehehe

p/s: cuci mata tgk mOTOR2 ye~...bukan tgk org!
lalalalalalalalalaa.....

semua tgh prepare nak kuar meronda JB smpai ke Puteri harbor, di NUSAJAYA...
mmg meriah lobby kat NORTH WING nie~....semua moto display kat depan nie!
meriah~

tu diaaaaaaa...deretan2 MOTOR2 besaQ~...
fuh~.,...kalau la dapat satu tue ek!..kan best!

ini la PEMANDANGAN di waktu petang~.....
mengidam nak TERJUN dlm pool tue la~>..bile ek bley dpt!
merasa gak air SCHJB nie~>.hehehe

nie la DEKORASI bertema MERAH PUTEH~...
siap belon2 mcm birthday PARTY~...tapi ITU la yg mereka NAK!
hehehehXD
dengan kerjasama semua STAFF akhirnya DEKORASI ini dapat di selesaikan!
siap mendapat PUJIAN dr peserta!
wah~....

pemandangan dr arah KOLAM RENANG pada waktu malam!
siap dengan dekorasi dan ABANG2 MOTOR tue masih di dalam!

nie satu lagi pic yg menarik!
dan cantik adyva dapat rakamkan!
waaaaaaaa......

kelihatan di situ Senior Sales Exec & Mami Rina Consultan Sales
dok discuss2 di sudut KOLAM~..hehehe

ini pemandangan masa pertukaran SIANG ke MALAM u ols!
mcm mana??? view die menarikkan!

keadaan DALAM dewan CEMPAKA 1 dr arah luar!

sebahagian BUFFET KAUNTER!
siap BBQ u ols~...kenyang adyva makan malam tue!
banyak food x hbs~

inilah die SALES TEAM SCHJB
Ida (coordinator) dan kak Faezah ( SSE )

ok u ols.......gambar2 lain byk x cantik la~>.gegar~
so inilah die yg ada>~
so tggu next event yg adyva terlibat sama k
sure adyva SHOW OFF dlm blog nie!
hehehe
sekian~

2 ulasan:

  1. i teringin nak tgok havang2 motor dia... mana?

    BalasPadam
  2. i simpannnnnnnnnnnnnnn la u ols~

    BalasPadam