Jumaat, 10 Jun 2011

Manager On Duty TIME~

salam u ols~...
kali nie nak cite pasal MOD = Manager On Duty~
sejak2 adyva keja di SCHJB nie kan
Adyva kena ikot jadual yg telah di tetapkan oleh HR utk bertugas pada masa di tetapkan~
MOD nie mcm ACTING LIKE A HOTEL MANAGER after opis time~
means dr 6pm until 11pm~

mcm2 la kena wat~..kena wat room inspection, monitor staff dan sebagainya berkaitan ngan HOTEL~
fuhhh....mencabar gak memula tu tapi lama2 dh biasa la~...

ok PIC kat atas nie masa kali kedua Adyva MOD~
dan adyva menerima tetamu dr KZ & Zaki~
waaaaaaa...thanks u ols sudi gak dtg menjengah!~
so jom makan~

inilah menu yg dipilih OLEH KZ~
LAMB CHOP~...kelasssssssssssss ko dik~...makan kambing jer kan!
hahahahhaXD

so u ols....FYI~
MOD nie adyva meras 3 kali dlm sebulan~
so mmg best~ lagi2 klau ada function on that day~
apa2pon mmg seronok k~

ok la...jumpa lagi next time di entry yg lebey gempak dan berinovasi!
cewahhhhhhhhhhhhhh~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan