Ahad, 29 Januari 2012

HAFIZ - AWAN NANO live from AJL26~

PERSEMBAHAN Hafiz masa AJL26 td~
dengan T-shirt dan seluar track suit sahaja!
x perlu baju mahal2~
sewa~
pakai koleksi sendiri saja!

apapon mmg MANTAP vokal 2 persembahan die!
kehadiran HERMAN TINO menambahkan lagi kecantikkan dan ke"touching"an persembahan HAFIZ!

AWAN NANO mmg terbaekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!

JUARA keseluruhan~
M.Nasir & Budi Hikayat!



u olsssssssssss......
yeayyyyyyyyyyyyy~
lagu ciptaan M. NASIR &
LIRIK oleh BUDI HIKAYAT
menang ANUGERAH JUARA LAGU 26 malam nie~...
TAHNIAH kepada HAFIZ~

ANUGERAH VOKAL TERBAIK AJL 26 pon menjadi milik HAFIZ~
dan dua tahun berturut2 Hafiz menang!!!!!!!!!!!~

Tahniah lagi sekali dari Adyva

masa Hafiz perform mmg touching sangat2!
Adyva dok depan TV ngadap TEPAT kearah muka hafiz yg penghayatannya tinggi!
cayalah~
bergenang kelopak mata Adyva tadi~ fuhhhh....
gerek seyhhhh.....

dengan baju tshit dan suar track suit jer perform utk majlis gilang gemilang~
mmg MALATOP!

apa apa pon hafiz dah bergaya sakan kat BLUE CARPET~
Hafiz di BLUE CARPET....AJL 26



Persembahan hafiz malam nie kesinambungan dari VIDEO KLIP beliau sendiri~
cube u ols tengok!

pekata akhir sekali kita selami LIRIK lagu nie~

Lihat ke arah sana
Serakan warna dan berarakan
Awan
Pabila terik panas
Segera hadirnya memayungi diri

Pabila kau dahaga
Sesegera turun hujan melimpahkan kasihnya
Pabila kau katakan
Akulah awan itu yang kau mahu

Begitulah awan nano
Setia melindungi diri
Tika panas mencuba menggores pipi
Dan bibirmu


Begitulah awan nano
Sering saja tak terduga hadir
Dan tak akan tercapai jejarimu

Kasihnya
Kasih tiada banding
Setia tiada tara
Bagaimanapun jua

Awan kekasih sebenarmu sayang
Walaupun tak akan tercapai jejarimu

Lihat diriku ini
Yang sesekali pernah kau bagaikan awan
Sehingga tak mungkin terlupa
Berikan belas sedari dulu

Sehingga tak mungkin termampu saksi
Setitis pun air matamu kasihku
Sehingga kau katakan
Akulah awan itu yang kau rindu

Akulah awanmu yang sedia
Melindungi dirimu tika panas mencuba menggores pipi
Dan bibirmu

Akulah awanmu yang sering kau rindu
Dan tak terduga hadirmu walau tak tercapai jejarimu

Kasihku
Kasih tiada banding setia tiada tara
Bagaimanapun jua
Aku pelindung dirimu sayang
Walaupun tak akan tercapai jejarimu

Begitulah awan nano
Setia melindungi diri tika panas mencuba menggores pipi
Dan bibirmu

Begitulah awan nano
Sering saja tak terduga hadir
Dan tak akan tercapai jejarimu

Kasihku
Kasih tiada banding setia tiada tara
Bagaimanapun jua
Aku pelindung dirimu sayang
Walaupun tak akan tercapai jejarimu

2 ulasan: