Rabu, 25 Januari 2012

Jalan2 SHOPPING BUKU guna VOUCHER Free!!!!!!

SALAM sayanggggggggggggggg u ols!....
apa cerita~
waaaaaaaaaa......
Adyva mmg SENANG HATI Shopping hari nie kan!
dah la CUTI Raya Cina mcm x henggat dunia~
hehehheehXD
mmg terbaikkkkkkkkkkkkkkkkk la~

hah u ols....tgk x PIC atas tue!
VOUCHER BUKU 1 MALAYSIA~....
gegeh ye tunggu RAYA CINA ke TIGA~
semata nak tunggu opis OUM Buka!
nak serbu kaunter amek voucher la!

hehehehehXD
akhirnya hari nie RABU
25 Januari 2012
we olssssssssssss dapat dah voucher nie!
apa lagi~
Adyva, Waz dan Aida pon planning la nak shopping~
lokasi nya adalah di HARRIS, JUSCO TEBRAU CITY~
yeayyyyyyyyyyyyyyyyy.....

let's tengok apa yg we ols BELI~

Adyva mencari buku2 berkenaan HOSPITALITY u ols....
tapi xde~
so adyva berkenan kat buku nie~
CINTA MERAIKAN KASIH DI LANGIT SYURGA karya Zamri Mohammad Imran Yusuf

buku kedua : INSPIRASI CINTA TERHEBAT karya
Burhan SOdiq

dan buku ketiga : buku masak2 la u olssssss...MENU ORANG BUJANG~
simple2 jer menunya~ teringgin sangat nak mencoba!
wah~ ntah bilaaaaaaaaaaaa berasap dapor kita tue!
hehehehXD

Waz plak borong BUKU paling mahal nie~
BAKING AND PASTRY
waaaaaaaaaaaaaa....kelas!
dengar2 nak bukak kedai kek nnt~
insyaallah Adyva doakan yg terbaik k~

Aida plak borong smpai habis RM200 tue!
kelassssssssssssssssssss kau~
aku pon x hbskan lagi!
ada balance nie~ x tahu nak beli buku apa lagi~
hehhee
tengok la nnt~ esok masih ada u ols!

lepas penat meround kedai buku tue!
sesakkkkkkkkkkkkkkkkkkk penuh dengan manusia2 yg nak beli buku!
we ols pon decide la nak makan kat Sizzling GrillStone nie~
lama x makan kat sini!
lokasi pilihan~ Atas pokok!
waaaaaaaaaaaa.....
lihatlah gambar ku!

weeeeeeiiiiiiiii....korang tengok apa tu!
burung2 berterbangan ker!
hahahaha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan