Rabu, 1 Februari 2012

seharian Adyva bersama QUE HAIDAR & LINDA JASMIN =)

Assalamualaikum semua FOLLOWERS Adyva!!!!!!!!!!
mcm mana dengan TAJUK di atas!
teruja x nak teruskan membaca new entry nie!
waaaaaaaaa......mestilah ~
sebab kali nie adyva bersama Que Haidar & Linda Jasmin okeyyyyyyyyyyyyy~
korang ada ker???
nan adoooooooooo kan!
hehehehehXD

p/s: FINALLY dapat jugak adyva bergambar dengan Que Haidar & Linda Jasmin yg sedang sarat mengandung 5 bulan! (tapi still vogue the vessss okey!)
high hill 5 inci pon still maintain catwalk!
kelassssssssssssss kan!

inilah die~
kenapa Adyva berada di samping Que Haidar & Linda Jasmine u ols~...
mereka dtg & bermalam di SURIA CITY HOTEL JOHOR BAHRU (tempat adyva mencari rezeki) utk satu program!

MAJLIS SIDANG AKHBAR
Bengkel Teater & Tari Rakan Muda 2012
Peringkat Negeri Johor Darul Ta'zim~

majlis di adakan di Dewan Tanjung Puteri
dan tajaan sepenuhnya oleh pihak SURIA CITY HOTEL JOHOR BAHRU!

Majlis ini di acarakan oleh Penulis Skrip Teater terkenal
Puan Rahimah Muda
yang menulis Skrip Teater BUMI BERLANTAI PERMATA I & II, Bangsawan Genta Alam
dan banyak lagi ~ termasuk Teater SEMERAH PADI di Istana Budaya!
waaaa....
mmg best suara beliau tadi!
sangat berbudi bahasa~ lenggok intonasi dan patah katanya sangan memberi inspirasi kepada Adyva ok!
ley tiru nnt dlm gaya penyampaia Adyva kalau jadi EMCEE lagi~
hehehehhXD

Inilah banner yang terdapat di dalam dewan
dan di war war kan kepada UMUM~

Program ini ANJURAN : Pusat Rakan Muda Daerah Johor Bahru & Group Inspirasi Unik

dengam kerjasama dengan :

DEWAN BAHASA & PUSTAKA Wilayah Selatan,
Jabatan Kebudayaan & Kesenian Negara Negeri Johor
SURIA CITY HOTEL JOHOR BAHRU,
&
Linda Jasmin Studios

Adyva dan Puan Rahimah Suleiman (SSM)
bergambar bersama banner!

p/s:nie masa set up dewan la u ols~

Que Haidar di minta menyampaikan sepatah dua kata~
adyva masih ingat lagi ayat die
"maaf....saya x prepare dan x biasa bagi ucapan, selalu saya bagi ucapan bila menang award jer"

hahahahahhahaha (semua tetamu gelak)
tapi dalam x prepare tue, ada gak skrip die sediakan~
TETAPPPPPPP kan~ tapi kelakar gak die nie~
xde la mcm sesetengah artis KEKWAT gituuuuuuuuu kan~

of coz la after Que berucap, wife die kena la berucap gak kan!
kali nie mmg betol2 x prepare u ols~
die x menjangkakan yg die pon kena beri ucapan sepatah dua kata!
tapi akhirnya jadi lah berpatah2 kata u olsssssssssssss....(bak kata Pengacara majlis)

Habis ucapan segala2 di sampaikan oleh mereka
maka bermula lah sesi didang akhbar dan soal jawab bersama media dan tetamu yg hadir....
Que paling byk ckp, di samping wnaita bertudung pink tue dan Linda Jasmin!

my GM, En Rozaidi selaku wakil SCHJB pon meberikan sepatah dua kata
berkenaan dengan penajaan lokasi dan kerjasama di masa akan datang!
yeahhhhhhhhhhhhhhh~

akhir sekali mcm biasa~
sesi bergambar bersama semua yg hadir~

jumpa lagi Que Haidar & Linda Jasmin
utk program on MARCH ini~....

p/s: rasa mcm berminat nak masuk bengkel nie la~...
ley jadi PELAKON dan berlakon di samping mereka berduaa!
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

5 ulasan:

  1. uwaaaa!! jeless nyerr.. eheheh.. linda jasmin tetap cantek dan slim jer kan.. hehe

    BalasPadam
  2. GLAMER U...SALAM KENAL..SAYA FOLLOW SINI..

    BalasPadam
  3. jangan la jealossssssssssssssssss~...LINDA JASMINE mmg cantik u ols~ kulit gebu mcm telur di kupas! walaupon pregnant tetap cantik!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  4. fieda~ i biasa2 jer la~ heheheh (walaupon) ok2 i follow u gak~ thanks follow me!

    BalasPadam