Sabtu, 17 Januari 2015

review : Pots and Pans Cafe @ Johor Bahru

 salam u ols~
Selamat hari Sabtu~
hari ni buat kali kedua nya Adyva MOD (Manager On Duty) untuk bln January 2015 ini~
beginilah naseb iols~

ok untuk tidak membuang masa~ Adyva nak review satu CAFE yang baru bukak (masuk 2bulan)
yang letak nya x jauh dari tempat Adyva bekerja!!!
waaaaaaaaa~ nampak x apa yg adyva posing selfie tu!!
itulah die POTS AND PANS CAFE~

ianya terletak di :

No 15, Jalan Bukit Meldrum,
80300 Johor Bahru, JDT


 inilah die bentuk rupa bangunan POTS AND PANS CAFE nie u olssssssssss.....
warna merah gitu dah mcm ala2 bangunan merah kat Melaka tu kan!
dari jauh u ols akan nampak okey!
lokasi paling  senang di cari adalah bersebelahan dengan  SURIA CITY HOTEL JOHOR BAHRU

BACON CARBONARA PASTA RM 9.90
 ini yg Adyva order!
not bad....mmg sedap! iols peminat bacon dan jugak carbonara!
so sesuai la dengan citarasa iols kan~

PAN SEARED FISH WITH LEMON BUTTER SAUCE RM 11.90
 ini pula menu yg anak BOS adyva makan!
sauce die sedap (kemain aku dok menjamah sikit)
so next time bley order yg ni plak!!!!

terbaikkkkkkkkkkkkkkk la!! 

CHICKEN CHOP WITH CARBONARA PASTA RM20.00
 yang ni pon anak BOSS Adyva order!
iols jamah la jugak! ayam tu mmg crispy dan terbaikkkkkkkkkkkk!!
sedap la~ next time nak try LAMB CHOP WITH CARBONARA PASTA RM20.00 jugak!

CHIPS AND GRAVY RM 7.00
yang ni pula Boss iols la~
jaga badan katanya!
sedap gak sbb kentang goreng tu ada topping with their signature gravy and cheese u olssss!!
sedap sangat!!
bley jd side dish kalau ke sini ya!

 inilah die gaya2 sementara menanti makan tiba!
yeahhhhhhhhhh~ posing lagi~


dan last sekali inilah overall PIC yang adyva edit and post kat dalam INSTAGRAM Adyva~
jangan lupa follow my IG : AdyAdyva

so korang semua bolej la hubungi En MUHAMMAD EZAT SHAH BIN MOHAMED NOR di talian 011-12133651 untuk tempahan dan maklumat lanjut!!

jangan lupa FOLLOW IG beliau POTSNPANSCAFE ya!!!

see u again!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan