Ahad, 31 Oktober 2010

::APA KATA MEREKA::

Hye2 u olssssss...
sebelom OKTOBER melabuhkan tirainya beberapa jam lagi..izinkan ADYVA update new entry
yg berkaitan tentang entry yg sebelom nie...
hehehe..saja nak SHOW OFF kannnnn..
kalau x ....xde sapa tahu kewujudannya
hehehehe....
bukan apa u ols...saja ingin berkongsi kegembiraan yg di alami oleh PUAN ZARRA BAKAR terhadap hasil kerja yang Adyva dan mysara buat smlm ( 30.10.10 )
hehehe......
melalui GAMBAR yang Adyva upload.
PUAN ZARRA BAKAR dak kawan2 yang lain telah memberikan KOMEN2 yang memberangksangkan...
FUHH x sangka betol...
TERIMA KASIH kepada semua yang MEMBERI sokongan dari segi MORAL, kewangan dan segala support serta KOMEN yg positif mahupun negatif akan di ambil iktibar dan peringatan..
JOM kita baca segala komen2 yg telak di coretkan di FACEBOOK mengenai GAMBAR decoration semalam~...hehehehehe

ini die STATUS di FACEBOOK dr ZARRA BAKAR yang sangat teruja dan SUKA akan sentuhan Adyva dan Mysara~
"‎...zue... Ady AdyVa Didie... Mysara Miriam Hadzim... pengantin nampaknya masih 'kesampukan' bilik 1608...maybe tengah ngemas bilik sendiri kat umah...macam 1608....wakakaka...
nanti anda akan dihubungi ye....bila pengantin pompuan da kembali 'tenang'...
zue...wedding planner kena sampuk kete naik lift...aritu geng yg dok... JA citer zara tak caya....kejakunan kita u....hahahaha...."

hahahhaa.....kak zarra bakar sampai tersampuk sebab KEJAKUNAN nak naik LIFT KERETA...first time ker??
waaaaaaaaaa...xper2..experience tu kak xde kat tempat lain di JB nie...hehehhe




nie gambar pertama adyva EDIT...dan JOM kita baca komen2 yg di coretakan oleh Mummy Zue Zack, Puan Zarra bakar, Mysara dan semua kawan2 di FACEBOOK::

KOMEN mereka:
Zue Zack pasti kena terkam sang pantin pantin ni......
Ady AdyVa Didie hahaha......dalam REMANG-REMANG cahaya LILIN kannnn
pasti HEBAT aksi mereka!~
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

p/s:lupa nak letak CCTV lor...ops~
Zue Zack muakakakakakakak.......
Ady AdyVa Didie hahahahaXD
Mysara Miriam Hadzim pengantin br balek td....mesti terpranjat
Ady AdyVa Didie kann.......kak zarra ada nmpak x??
call x dpt~
Mysara Miriam Hadzim xnmpk....lawo nok pengantin pompuan....BERSERI!!!
Ady AdyVa Didie ye la...lagi berseri bila tgk BILIK
hahahahhaXD
terussssss....
Zue Zack hehehhehe... tu lom si miriam yang jadi pengantin...
HARUS lagi berSERI SERI bila dah kena touch up touch up dengan jari jemari si ADYVA......
Zaqui Ikaika waaaaaaaaaaaaaaa bestnyer!!! x nak decor bilik i ker??
Ady AdyVa Didie boley jer zaki...
bila u nak??/bagi date i dtg decor k...
hahahah
Ahmad Loqman aku pn nk jgak.. wat honeymoon....hahaha
Ady AdyVa Didie meh ler dtg jb...
stay kat hotel kita...
kita wat kan~
Zarra Bakar special appreciation to zue...ady n my...tatau nak kata apa...speechless beb...dengan kerjasama uol...thanks a lot bagi pihak pengantin ye...mudah2an bole berkerjasama lagi...jangan serik tau....heee...
Ady AdyVa Didie wokeh.... SAMA2 kak zarra...
hehehe..pas nie ady wat event management plak
hahaha....
...p/s: apa kata pengantin mlm td
Zarra Bakar
pengantin pun speechless ady....malu2 kucing beb...hahahaha...pagi2 tadi kak zara nak call pun takut2 mengganggu...kak zara sound pengantin pompuan...alahaiiii...kalau ye pun speechless...citer la sikit....kahkahkah....
kak zara tido tak nye...dar diri ady...letih gila beb...melayan door gift bbp hari nih...ada sedikit cenderahati untuk mem...ady n my ye
.
Ady AdyVa Didie ok2...tQ..
cantik cup cake tue...
hehehe....

ye ker pengantin spechless??/waaa...
...tue baru ckit.....hahahahhaaSee more
Zarra Bakar thanks ady...cuppies tu pun actually akak nak buat lebih hebat dari tu...tapi betul2 da tak daya la....saing pulak dgn few orders yang lain...insyaallah lenkali akak buat yang lagi hebat....yang penting pengantin puas hati dengan sumbangan akak yg tak sepertinya itu...
Ady AdyVa Didie ye ker...kalau patern mcm nie akak amek berapa sebiji??
hehehe
Zarra Bakar nanti kita deal belakang tabir ye ady...no worries on that...bisa runding pak ady...hehehe...
Ady AdyVa Didie hahahaa...special price ker??
hahahahaa.....
Zue Zack uhahahahaahhaa.... dah agak dah... si wedding planner sure tido tak sado diri seharian .....

pagi td g hotel, check report, breakfast kat hotel.... ingatkan nak usik pengantin kat cafe... tapi tak terserempak ler pulak...

hehehehhee.....

Ady AdyVa Didie
mummy salah TIME dtg...
hahaha....

p/s:kak zarra kalau nak smbut anniversary kat JA pon bley...
dtg la ley adyva decor kan utk pengantin lama~
...ops..
lalalallalaaSee more
Zue Zack muahahahhaha.... chaiyok ler ADYVA....
i like your style....

Ady AdyVa Didie THANK YOU MUMMY~...
Zarra Bakar zue - pengantin lagi la...saja tak nyadorkan diri....zara nak call pagi tadi pun takut2....kahkahkah...

ady...pengantin lama ye???? kwang...kwang...kwang...
Zue Zack hhuhuhuhuuhh....
tak kira ler zarra...samada pengantin baru ker pengantin lama ker???
nama pun PENGANTIN..... pasti masih ada serinya....
Zarra Bakar zue...bisa diperbaharui maaa.....ekekeke...
Zue Zack no hal beb....
gue back up lu beb... no worries...
janji secocok seia sekata....
Mysara Miriam Hadzim welkam kak zara...tq cuppies k
Zue Zack pasni pasti ada lagi
coming projek ....surprise...surprise...surprise.....
siap sedia Mysara & Adyva.....chaiyok...chaiyok
...
Mysara Miriam Hadzim wah mami....da tempah awal2 kiteorg puny sentuhan???adesss
Ady AdyVa Didie kannnnn
KAMI sedia menyediakan perkhidmatan yg dipinta
waaaaaaa...
cume QUOTATIONkena kuar dulu
waaaaaaa
Zue Zack pasti beb....
good job both of you.......
Mysara Miriam Hadzim simple touch jek mami....tq
Norien Wahab my,ko ade bakat tependam upenye
Ady AdyVa Didie kau baru tau ke ina???
hahhahha
Zarra Bakar zue...macam nak nyanyi lagu seiring dan sejalan lak...hehehe....

ady...quotation tuh sebut pelan2 sikit...kang ada 'pengantin lama' terkucil nak macam 1608...ahaks...
Mysara Miriam Hadzim sikit2 lah norien...huhuuhuhu
Ady AdyVa Didie waaaa..kak zarra kepingin gak ker??
hehehehe



nie plak KOMEN untuk gambar yg mereka SUKA~..


Norien Wahab very nice ady..wlaupun aku xtau bile aku kawen, tp ko da bole pikir dr skang cmane nak decorate bilek pngantin aku...haha
Mysara Miriam Hadzim kelassss....
Ady AdyVa Didie
tQ ina...
hahaha..nie edited pic lor...
kalau nk publish keseluruhan bilik...ko paham2 jer la...hihihi...

tggu aku JADI WEEDING PLANNER betol2 nnt baru boley
kau buat betol2 tau..hehhehe
Norien Wahab haha..aku paham2..tp cantik..good job
Ady AdyVa Didie tQ again....
aku nak BAU die tue...fuhh
sure wangi giler,..
Zue Zack memang KELAS sentuhan di ADY ni....
promosi wedding planner for next job
...
ms norien dah booking tu.... welldone beb....
Zaqui Ikaika fuhhhh!!! romantiko d amor siot!!!
Ady AdyVa Didie mummy....WAJIB kena bagi quotation dulu
hehehehehehe

zaki::ye ker romantik???
waaaaaaaaaa
Ahmad Loqman ko nak yg mcm ner lagi.. jgn terlalu memilih......huhuhu
Ady AdyVa Didie hahahha...
jodoh lom smpai seru~
Ahmad Loqman aku stuju.....>
Ady AdyVa Didie hihi...ko doakan jer ok...
Zarra Bakar ady...even tak dapat tengok 1608 dengan mata kepala sendiri tapi kak zara tau....memang kelasss keje ady...thanks beb...kak zara doakan kita sama2 sukses dalam biz....amin
Ady AdyVa Didie waaaa...
amin...amin....
nie jer la yg mampoo kak...
hehehe.....kalau ikot ati nak guna kain2 vagai...
tapi akak kata nak simple jer...
so ady wat la simple2 jer….nie pon berbaloi2 kak….
Zarra Bakar itu pun da lbh dari cukup ady...malu akak kat uol kalo ady bagi lebih2....hehehehe....
ady...mana tau ada lagi pengantin yang nak bermalam pertama jauh dari keriuhan family...sure akak ingat ady....ekekeke....
Ady AdyVa Didie kan...
boley jer kak zarra...
kita ada pakej pengantin before this...
suite room full pakej rm500....
xtahu la skang nie di aplikasikan lagi atau x...

Zue Zack promote...promote...promote.....
chewah.... chewah...
zarra.... u jangan risau... kalau 'air tangan' si ADY ni, pasti meletop.....
Ady AdyVa Didie hahahaa...
biasa2 jer mummy...masih belajar lagi.....
hehehe....(impian)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan