Ahad, 31 Oktober 2010

::DEKORASI 1608::



hye semua....JUMPA lagi kali nie..
di hari terakhir dalam bulan OCTOBER nie...
kali nie adyva nak bawa semua pembaca melihat hasil kretiviti adyva dan MYSARA..
yang sama2 membantu....
so nak di jadikan cerita....KAMI mendapat permintaan dari GUEST kami yg memerangkap weeding planner ... PUAN ZARRA BAKAR dari BONDA BITES pada
30 OCTOBER 2010 ada satu majlis resepsi sebelah pihak lelaki dan mereka menginap di JA RESIDENCE HOTEL JB dan majlis diadakan di MALAY VILLAGE ( KALAU X SALAH )..hehehe
so....mereka nak KAMI buat satu decoration utk SUPPRISEkan pada pasangan pengantin...



so....adyva yg sepatutnya kerja HALF DAY kena la stay back smpai pengantin keluar ke majlis resepsi jam 8mlm...fuhh.,..
naseb baik ada ZAKI yg ajak keluar jalan2 WINDOW SHOPPING u olssssss...
xde la bosan sangat...hehhee
sambil2 tu adyva ke KIM FLORIST kat MAWAR beli bunga2 utk dekorasi ini...
rm30 gak la habis.....janji malatop!~..
lepas tu cuci mata ke CITY SQUARE dan HOLIDAY PLAZA....
jadi PA kepada BABY yg shopping sakannnn
hahahhahahaaha...



SO U ols...
tunggu punya tunggu sampai mengantok dah...
hahhaa......jam 8 lebey baru adyva & mysara masuk ke BILIK 1608 untuk sesi decorasi...
mysara amek PART katill..die kena tegangkan semula CADAR katil tue..
dan adyva wat MEJA kat depan katil...
hehehe....sukakan aroma BAUAN ala english style..
bau rose..
so adyva dah sediakan bekas AROMATEARPI u olssssss
sipa ngan lilin lagi nak bagi ROMANTIK gitooooo..hehehe



TIGA lilin yang menghangatlan suasana hening akan menimbulkan rasa romatik bagi pasangan pengantin...di tambah dengan taburan kelopak MAWAR di katil dan meja...
ditambah lagi dengan abu-bauan aromaterapi ala inggeris...
pastinya menimbukan mood kepada pasangan pengantin!~..
waaaaaaaaaa.....seronoknya~...
hehehehe



hah itu la antara gambar2 yang telah adyva edit..
untuk nampak lebey menarik dan cantik...
so kepada sesiapa yg inginkan sentuhan mcm nie
boley la menghubungi adyva
waaaaaaaaa....


THANKS A LOT pada Mysara, PUAN ZARRA BAKAR & Mummy Zue zack~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan