Selasa, 19 April 2011

CONTEST Header Mr Mujahid Dy.R~

Salam 1 Malaya & salam 1 Bloggers u olsss....
kali nie adyva berminat nak JOIN 1 Contest Yg di anjurkan oleh
Encik Mujahid Dy Rahman from Kota Kinabalu Sabah!
waaaaaa....negeri Di Bawah Bayu u ols!...
kepingin sangat nak g sana!..
bayangkanlah KALAU Hadiah utama adalah TIKET PENERBANGAN Pergi Balik kek Kota Kinabalu!
kan bestttttttttttt!!!.wah~..Verangan jerks adyva nie kan!...
ok lets kita lihat Blog Tuan Tanah...sila KLIK ye...


SYARAT CONTEST :

  1. Terbuka pada siapa-siapa saja yang nak join : Follow ke tak , tak kisah lah..
  2. Letak header dy...
  3. Buat entry Contest Header dan Entry terbaik..
  4. Contest pertama , Dy nak mintak tolong korang editkan Header untuk dy.Boleh tak??? Kiranya mendesignkan header untuk dy.. HEHE.. Header terbaik akan diguna dalam blog dy.. Sekaligus menjadi pemenang untuk contest ini.. Kalau boleh islamik sikit ek.. hehe
  5. Contest Kedua , Dalam banyak-banyak entry yang dy buat.. Entry mana jadi pilihan dan kenapa.. Dan , apa yang perlu dy perbaiki untuk memperbaiki penulisan entry dy..sila linkan satu entry terbaik anda sendiri sebagai perkongsian yang rasa nya perlu untuk dikongsi.. sama-sama kita tahu apa yang kita tidak tahu..
  6. Nak tag kawan boleh , tak tag pun boleh..
  7. Terakhirnya , Jangan lupa paste url korang semua kat sini..

ok u ols.......
adyva dengan SEMANGATnya telah menDESIGN 4 jenis HEADER seperti yg di minta!
dan dengan GEGEHnya adyva juga telah menSTALKER FACEBOOK Tuan tanah
untuk mendapatkan GAMBAR2 lain yang adyva rasa bersesuaian!..
jom kita lihat satu PER satu!....

OK untuk Header yg pertama nie...adyva telah menggunakan GAMBAR yang terdapat di BLOG/Entry Contest tersebut~....
walauponnnnnnnnn gambar nie nampak pecah nak buat mcm mana kan!
dah tuan tanah nak PIC yang nie jugak!...
so inilah hasil terbaik yg boley adyva buatkan!....
mcm mana Encik Mujahid....SUKA dengan yg pertama????

kalau x berkenan JOM Lihat yg seterusnya!....

org kATA HITAM ITU MENAWAN!...
pic nie terdapat di PHOTO ALBUM FACEBOOK En Mujahid!...
wow...adyva suka pic nie~..
so adyva Edit sikit tahap kehitaman GAMBAR itew...
dan buatkan header yg bersesuaian!....
WOW.......HASILNYA Adyva suka sangat!...
serius~.....adyva suka!...

TUAN TANAH Suka ke tidak ek???
kalau berkenan apa kata PILIH yang ini!....
heheh~....mix and matchkan dengan pemilihan wallpaper yg bersesuaian yg cik Mujahid!..

kalau TUAN TANAH x suka yg hitam Adyva ada buat yg agak HOT's...
panas jer.....tapi more to ceria!....
adyva amek dr PHOTO ALBUM FACEBOOK En Mujahid~..

jom Lihat hasilny~...

ini die.......dengan TULISAN JAWI
more to ciri2 islamic di terapkan!..
wah~....kaler yg NICE
paduan kaler SENJA MENTARI MERAH DI UFUK TIMUR!
kan~....mcm mana???
Tulisan warna hijau pon ala2 ciri islamic kan~...
so gabungan yg adyva cube wujudkan ini nampak serasi~...
katanyaaaaaaa~>..hehehe

kalau TUAN TANAH nak yg lagi simple but NICE...meh tgk yang last nie...

adyva masih menggunakan gambar yg sama..
cume TULISAN saja di tukarkan!
2 Bintang tue bercirikan BINTANG2 islamic u ols.,...
so nmpak lebey tenang, RINGKAS, menawan dan adakala mcm x perasan yg nie BLOG!!!

so apa kata EN MUJAHID DY R~...
ok x dengan 4 HEADER yg Adyva buatkan nie~>..
cik Mujahid boleh TRY TEST kat Blog tue ye~..
xde masalah pon~..
janji ada pembaharuan~..

ok la...HOPE terpilih kan~>.
ley la raya tahun nie MELARAM dengan BUTANG BAJU MUTIARA dr SABAH!
sure satu MASJID terlopong tgk keanggunan adyva nnt!
ok Tuan Tanah~..sila lah mempertimbangkan ye~>.hehehe

salam sayang dr Adyva
daaaaaa....

2 ulasan:

  1. as salam..
    terima kasih adyva atas pnyertaan !
    lawa lah.. nak pilih mana satu ek.. hehe

    BalasPadam
  2. w'salam~....
    waaaaa...sama2 kasih~...

    ok nnt sila la pilih ya~..hehehe

    BalasPadam